Sale!

Set Special Raya

(15 customer reviews)

RM119.00

Luxe Foundation + Luxe Blusher + Luxe Makeup Remover + Luxe Eyebrow Pencil + Luxe Eyeliner + 3 Luxe Freegift

Code Luxe Foundation

Beige, Natural, Tan

15 reviews for Set Special Raya

  1. syazwanismail92

    foundation luxe ni memang da bomb. seller ni friendly & fast delivery

  2. lilyazeyan

    Memang full coverage la fd ni… Ringan je…memang puas hati…pakai sikit je dah okey…

  3. ayrubiatul

    Barang sampai dalam keadaan yang baik… Penghantaran laju…

  4. syatifa

    Best and alot freegift .. my skin look very nice

  5. sitinorma76

    fast delivery, harga berpatutan, 1st time beli dgn seller ni…nnti nak repeat lagi…terbaikkk

  6. waheedaww

    First time nak cuba foundation ni, try apply kat kulit sgt best, xberminyak..tgk rmai yg repeat pkai foundation nie..harap sesuai la utk saya juga..tq seller barang sampai dgn cepat

  7. anita_44

    Sy dh pakai Luxe Fd ni dh 2 tahun lbh. Tp beli dgn seller ni br 2x.. sesuai dgn sy

  8. azura7708

    Penghtran yg cpt. Brg berkualiti tapi harga mampu milik. Berkali2 repeat

  9. anatasia8379

    Barang sampai complete. 1st time beli tgk iklan promote mcm best je.Try skt td kt muka..nmpk cover elok..texture pun ringan n tak melekit.

  10. asyidakk

    penghantaran mmg cepat giler .. beli ni Sbb emak Yg nk sngt so beli utk birthday gift .. mmg berbaloi sesngt..

  11. zarina24

    Fast shipping. Recommended. Parcel was bubble-wrapped.

  12. nur_iffah_husna

    Barang sampai dah lama . Dah guna and sangat puas hati dgn coverage dia. Recomended

  13. ezan1751

    sangat berpuas hati dengan pengeposan yang sangat cepat dan dapat byk freegift.terima kasih

  14. leyana_ana

    Safely arrived, so fast delivery. Parcel received in good condition, I realy love it

  15. nadia1818

    Ini adalah faundation pilihan saya dari dulu.bile makeup saya just guna faundation ni tanpa alas bedak yang lain.cukup ringkas sesuai dengan sesape yang suka makeup simple but nice…ni stok saya yg kedua..packaging terbaik..penghantran pon cepat dua hari sampai.love sangat!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top