Sale!

Set Single Raya

(190 customer reviews)

Original price was: RM129.00.Current price is: RM89.00.

Luxe Foundation

Code Luxe Foundation

Beige, Natural, Tan

190 reviews for Set Single Raya

  1. syazwanismail92

    foundation luxe ni memang da bomb. seller ni friendly & fast delivery

  2. lilyazeyan

    Memang full coverage la fd ni… Ringan je…memang puas hati…pakai sikit je dah okey…

  3. masyitahh_

    Okay lah pakai banyak sikit baru dia high coverage apapun best pakai thnkyou for the gift jgk

  4. ayrubiatul

    Barang sampai dalam keadaan yang baik… Penghantaran laju… TQ seller…

  5. syatifa

    Best and alot freegift .. my skin look very nice

  6. shareiyna

    Terbaik..ada cuba sikit pakai dekat muka pkai senang lmbit dekat muka..pakai pn rata jak

  7. c_purple97

    Ohmygod….dah sampai dlm masa 3 hari je..and nice gilerr foundation dia,x melekit langsung guys

  8. jasmeraa88

    Tq seller?parcel delivered Mekaseh for freegift yg byk

  9. sitinorma76

    fast delivery, harga berpatutan, 1st time beli dgn seller ni…nnti nak repeat lagi…terbaikkk

  10. waheedaww

    First time nak cuba foundation ni, try apply kat kulit sgt best, xberminyak..tgk rmai yg repeat pkai foundation nie..harap sesuai la utk saya juga..tq seller barang sampai dgn cepat

  11. anita_44

    Sy dh pakai Luxe Fd ni dh 2 tahun lbh. Tp beli dgn seller ni br 2x.. sesuai dgn sy

  12. azura7708

    Penghtran yg cpt. Brg berkualiti tapi harga mampu milik. Berkali2 repeat.

  13. anatasia8379

    Barang sampai complete. 1st time beli tgk iklan promote mcm best je.Try skt td kt muka..nmpk cover elok..texture pun ringan n tak melekit.

  14. asyidakk

    penghantaran mmg cepat giler .. beli ni Sbb emak Yg nk sngt so beli utk birthday gift .. mmg berbaloi sesngt.. Tq seller

  15. zarina24

    Fast shipping. Recommended. Parcel was bubble-wrapped.

  16. ewpmsjei17

    mmg ok..best pakai sb ringan je..bau pun wngi..best best best

  17. nur_iffah_husna

    Barang sampai dah lama . Dah guna and sangat puas hati dgn coverage dia. Recomended

  18. fairuz140300

    penghantran cepat.. Best fd nie sangt smooth.. full coverage. love it

  19. syzawani_

    light weight foudation and easy to apply

  20. ezan1751

    sangat berpuas hati dengan pengeposan yang sangat cepat dan dapat byk freegift.terima kasih

  21. erikaacute

    Sorry takde amik gambar. Fd ni mmg best pakai,ringan kt muka,dpt cover cela2 halus kt muka.cuma kite slp ambik code natural, tan habis muka ku ini..Kena ambik beige. Seller post out laju zass trus sampai 1hari je. Terbaik!!

  22. leyana_ana

    Safely arrived, so fast delivery. Parcel received in good condition, I realy love it ?? Recommended seller.

  23. vanilla_caramel

    My fav fd ever..almost 2 years pakai fD ni..abam JnT pon hantar sampai depan rumah..padahal tingkat 4 naik tangga..rajin dia naik puasa2 ni..terima kasih seller..saya beli ya.

  24. nadia1818

    Ini adalah faundation pilihan saya dari dulu.bile makeup saya just guna faundation ni tanpa alas bedak yang lain.cukup ringkas sesuai dengan sesape yang suka makeup simple but nice…ni stok saya yg kedua..packaging terbaik..penghantran pon cepat dua hari sampai.love sangat!

  25. suryanisiron

    Thank you seller….,tak tunggu lama……puas hati memang cover semua hitam-hitam…siap bagi free gift recommended

  26. nurmastura017

    Saya mmng suka pkai foundation luxe.. Jimat. Hri tu beli pon ada lagi tpi yg ni nk buat stock sbb ada promo je tmbh pulk bnyk gift

  27. ameraayza

    Foundation best sngt and bau wangi?full coverage sngt?.penghantaran sngt laju?tq seller

  28. norazlianimad

    Semlm order hari ni dah sampai.foundation luxe ni senang nak pakai..memang sangat berbaloi…tq seller..terbaikk

  29. sitiain_bubble

    Packaging cantik Delivery laju. Tak sabar nak try this one. Sebb viral teruk. Hahaha. If ok. I repeat

  30. aetieysiti

    Alhamdulillah barang sampai dah! Thankyou seller. Tak sabar nak guna

  31. anakchamcollection

    tq seller sbb bg free gift walaupun bli yg single.. delivery tiptop laju..packaging pn bgus sbb tebas wrap…tq

  32. anishjtamby

    full coverage mmg dah lama guna luxe foundation ni x mengecewakan, Memang berbaloi beli dgn seller ni dapat banyak free gift…luxe fd mmg ok suka sgt

  33. aina9192

    Seller bagus …sgt mmbantu… penghantaran pon laju…lepas ni blh repeat lgi…siap ade free gift lg tau…thanks seller… recommended!

  34. zshvee

    Item received in good condition. Beli tengahari semalam, petang post harini dah sampai. Within 24 hours. Good job seller

  35. nrizzti27

    Penghantaran laju! Packaging mantap. Texture pekat tapi ringan bila dah apply satu muka. Best sangat. Full coverage. Tak payah dah apply concealer. ????????????????????????

  36. hajarfaried

    Serius love teruk! 1st time try.. Mmg cover hbs. Brg smpi dlm keadaan ok.. Cume brg sangkut dkt jnt so lmbt la dpt brg..but its ok. Apapun, syukur alhamdulillah semuanya baik2.. tqsm seller..

  37. junnjunaidahhashim

    Saya memnag telah lama menggunakan Foundation Luxe dan sgat berpuas hati menggunakannya. Telahbrepeat 3 kali.

  38. alinmadin

    reamy. Senang tepek dkt muka, letop letop full coverage dah sampai. Banyaknya freegift. Suka sangat

  39. dylafadyla

    Item received in good condition. All item received as ordered. Fast delivery. Also Thank you for the free item. Since it’s free item don’t expect too much. Again thanks seller. Did not try yet. But, If the product goes well with my skin. Then will repeat again.

  40. aniznadiya87

    Trusted seller Pos mmg cepat. Puas ht???????. Mmg tutup parut2 coverage mmg A

  41. cikta1309

    Safely arrived in good condition. Neat wrapped with bubble wrap

  42. rm280197

    Alhamdulillah.. Laju sampai.. Semalam order, hari ni sampai.. Terbaikk.. 1st time try foundation ni

  43. johaira78

    Penghantaran sngt cepat harga berbaloi akan repeat order lagi nnti tq seller

  44. has889

    Best sgt pakai foundation ni….puas hati sgt…blh beli lagi lepas ni

  45. mizemaameera82

    Tq.. thnx alot….. Besssttttttt…..Luv it.

  46. nabilahrashid13

    Penghantarannnn cepatttt berbaloii dengan harga , fodtion pun tiptop

  47. aisy_ahs

    Fast delivery ????..thank youuu…Fast delivery ??

  48. pbnajwjrntl_sob0b8lag86cpoce

    Alhamdulillah. Barang dah sampai dlm condition yg sgt baik. Penghantaran cepat. Tak sabar nk pakai

  49. sitinoorops

    Always be my favorite fd

  50. marhainiaini

    Lawa giler foundation ni..Foundation yg sgt bagus..

  51. zana7100

    good to cover dark spots.This is my second order.

  52. affar98

    Wahhh… Tq saller ?? brg smpai dgn cntikkk?? mmg puah haty ??

  53. nofidayurazi

    Hi seller..done received for item.. Thanks …love it. .we will repeat again..thanks yaa…sgt2 coverage skin…love

  54. ainiebalduresources

    Alhamdulillah brg dh sampai. Sy dah guna pun mmg best full coverage. Kulit nmpk cantik n sekata.

  55. nnajwahalim

    trima ksih byk sis bg freegif.smga sihat,prniagaan mju jaya,dprmudahkan urusan dnia akhrat,InshaAllah.Aaamiin…

  56. arifryan87

    Produk bagus..pos sampai cepat..wife suka..cuma tulah tak dapat blusher..tulis kat situ dapat blusher..apapun terbaikk

  57. jazrinajazly

    Luxe selamat sampai. saya telah pakai brand ini bertahun? dan saya amat menyukainya.

  58. azirahjirah

    fast delivery… value for money… suka suka suka… sebab foundation x melekat dekat tudung….

  59. zurinahamid_

    memang sesuai dengan semua kulit, Sampi jer terus test mmg terbaik lahh? thks sellers next time order lagi

  60. 99misliah

    Barang dah sampai cepat dan pantas.. saya dah cuba pakai memang terbaik texture dia..pakai sikit dah nampak kesan..saya suka sangat?..tak sia? saya beli…tq for freegift n tq seller..

  61. husnasyafiq92

    Barang selamat sampai… Best pakai foundation ni… Texture pekat dan rasa ringan ja kt muka bila pakai

  62. jcrachel2171

    Received today in good condition.. all items

  63. marianamazni

    Terbaik sangat foundation ni. Pakai sikit kat muka dah boleh tutup parut jerawat. Semua okay. Thanks for the free gift. Boleh repeat order lagi nanti.

  64. izatyhanim

    fast delivery, good seller, good product quality, like it very much

  65. aziansudin

    tutup semua bintik Penghantaran cepat pembungkusan kemas kualiti baik.terbaik

  66. ashifin

    Good product quality. Good value for money. Safe packaging.

  67. neina1004

    Dh try. Full coverage dan ringan bila pakai..

  68. anawee8

    full coverage, Maaf takde kaitan. Sy belikan untuk akak ipar. Sy pon mmg pakai fd nie. Almost 2yr. Terbaikkkk. Suke sangat

  69. chentastamaria

    Produk bagus. Will repeat order soon. Terbaik.

  70. es_legacy

    Sesuai utk di pakai hari-hari.. mak2 yg sibuk dan bekerja sgt sesuai.. dap2 je dh cantik..

  71. lz_empire.shop

    Penghantaran pantas ..brg dibungkus dlm keadaan baik

  72. mikhaelrayyan

    Alhamdulillah, brg sampai dgn cepat..wrapping terbaik dan paling best foundation mmg superb kualiti..thanks seller..nnti habis kita repeat balik..ni rasa 1st jumpa foundation yg besttttt sgt..sumpahh..u olls yg ada skin prob tu pakai ni xde laaa muka nampak oliy mcm baru lepas goreng muka..cayer laa

  73. hanizahfasli80

    Saya suka..dah lama nk beli…????

  74. nomimira

    sangat lembut dan bile Di sapu kat muka rs ringan shj. Pls pakai sikit shj.

  75. natsyaann

    Try sapu foundation sikit dekat tangan, alhamdulillah tak salah pilih foundation..sesuai dgn warna kulit.. Sapu guna jari je, senang nk pakai

  76. emysya

    Im so so so happy! Brg sampai awal tepat pada masa nya.. Tq so much seller! Fast response.. Mmg terbaik! Balik mys i akn repeat order lagi ok…

  77. emaabadi8381

    Wowwww…semalam order arini sampai terbaik la..first time nk try harap ok..tq seller???

  78. najwa1007

    barang dah sampai dalam keadaan elok sgt .. wrapped tebal sgt , dah try mmg lightweight sgt fd dy .. tk rase mcm pakai fd

  79. azbiesaplie

    Selamat sampai.. penghantaran pantas packaging kemas. brg dlm keadaan baik.. brg cantik harga pun berpatutan.. boleh la beli lagiiii.. jom la pakat2 beliii brg baik. Rega baikk.. kualiti baikk.. semua baikk.. ??

  80. szyawani

    Best full coverage foundation, first time cuba terus jatuh hati!

  81. shielazul87

    Thank seller..good quality…and good service…so good to purchase..cheaper..thank you seller

  82. aishriena

    Barang semua sampai dalam keadaan sangat baik. Dan delivery pun sangat pantas. Foundation Luxe ni memang best sangat. Sgt full coverage dan tak perlu pakai concealer lagi.

  83. nrsh.eliyana

    PENGHANTARAN CEPAT BARU ORDER 2 hari dah sampai . Barang wrapping baikk !!!

  84. ainiyyy

    Mmg sesuai dgn kulit muka saya . Fav fd ??

  85. azinrah

    2nd time beli produk ni. cuma dr seller lain. Good produk, serasi dgn kulit. Tambahan utk jenis yg malas nak makeup lelebih

  86. hafiez_yun87

    berbaloi eyh beli dengan harga

  87. dayangbanggau

    Good product and the variation I choose was perfectly fit with my skin tone, I used a little bit of this foundation, surprisingly it does full coverage

  88. lindameriak76

    Barang sampai dengan sempurna Dan pantas…trima kasih sellers

  89. rizaitullizabohari

    Sangat best & tak melekit langsung.Penghantaran yg cepat, pembungkusan yg sgt kemas dan dapat dalam kedaan yang baik.

  90. amirulfara807

    sampai sabah dalam keadaan yang baik.. kotak pon elok.. terbaikk..terima kasih ye..smoga dmurahkn rezeki

  91. 7821634a

    ringan and fully coverage, Sangat cepat penghantaran. Sehari dan sampai. Cepat seller buat kerja, siap dapat banyak gift

  92. lylyanaahmad

    Terbaik… Saya suka… Terima kasih… Memang bagus…

  93. salinamph0406

    Best foundation setakat ni .. sesuai dgn kulit. Good service by seller.. thank you seller.

  94. suhanakhai

    Tq seller. Received items in good condition and really love the foundation. Sure will repeat order

  95. yumiefana

    Alhamdulillah sampai dah…seller respon n pos dgn cepat..tiada leaking or kerosakan..dah try..best sangat..soft je muka..nampak glowing wlaupun first time cuba..thank recommended..foundation terbaik setakat ni try

  96. noorsalawatiabas

    Nie Kali kedua rpt brand ni..best2.. ?????? tqqqq free gift

  97. hazianabubakar

    sangat ringan dan senang bland. terima kasih utk free gift

  98. hazinadiana

    baru pakai sebelah muka dah npk wahhhh lain sgt ..dia punya foundation mmg best sgt cepat kering lembut jee wangi pulak tu best ..warna mmg pekat likat

  99. aa_collection89

    ok lembut dan ringan. tahan luntur.. best jugak

  100. abisnakgunanamaape

    Sy dh terima barang dlm kedadaan baik.. Dh byk kali beli foundation ni memang bagus sangat2

  101. farahrzali

    My mom suka, thank you! ?? Nanti boleh repeat order kat sini lagi

  102. lindameriak76

    Barang sampai dengan cepat dan paking pun bagus.. Terima kasih seller

  103. ninasyazwana97

    Terbaik dear… Laju je sampai?? items completed ?? colour lipstik comel, jenis matte tp ringan ?? foundation pulak, mmg matte,??. Love it so much.. Mesti repeat order bila dah habis ni???? thank u so much dear??????

  104. amyrazainal

    Mak love dengan fd nie ye .. tq nanti nak repeat utk set ??

  105. abbymoonrose

    First time cuba foundation ni, ringan kat muka mcm x pakai pape dan betul full cover. Jarang suka dgn foundation yg dh dibeli sblm ni, luxe foundation ni ok saya suka. Yg ni rekemen.. cuma colour agak gelap sikit dgn saya…

  106. perkhidmatankeranionline

    Selama ni pon memang guna luxe…saller and jnt kuala tahan the best…penghataran pantas.

  107. mekraa9567

    dh smpai pagi td . alhamdullilah..terima kasih.. packaging elok semua . Penghantaran pntasss.. dpt free gift yg sama. tq tq.

  108. lmawarda67

    Barang sampai dalam keadaan baik, penghantaran pantas.. Terbaik seller

  109. erinenasir

    Tqtqtqtq ?? Barang dh sampai ???? dah try pakai mmg best . ringan muka . tak berminyak. will repeat again?? seller pos barang pun cepat ! tQ seller????

  110. suhaila1976_

    selamat sampai..post out laju.. produk pun sy dh try pakai.. mmg superb.. tq seller..

  111. arabby90

    Awesome and superb ???? Texture foundation really soft and not sticky ????

  112. hidayah8870

    Best pakai foundation ni.. Highly recommended, guys!

  113. cekdaaini93

    brg smpai baik..foundation tekstur ringan..wrna ssuai dgn kulit sawo mtg..free gift tbaik..seller cepat..pantas..tenkiu

  114. ronrio

    So very fast shipping. This is my 2nd buy.

  115. rubydd71

    Barang diterima dgn selamat bersama 4 free gift yg dijanjikan..terima kasih.

  116. nocknie

    Oh….so happy with the free gift!! The foundation also looks good on my skin. Thanks!!

  117. wrohani

    botol ke tiga dah ni luxe. best sangat foundation ni. penghantaran pun laju. tq

  118. ma_lini

    Gorgeous!!!!!selesa sgt.tak perlu pakai bedak.cukup luxe je.sesuai utk sy yg x suka makeup.

  119. amirasariyati

    Mmg pakai lama dh.. Cuma ni frst time beli kt shopee…mmg trbaikkk fd ni.. Bkn stkt fd je bila pakai dia merawat skli.. Parut2 hitam jdi pudar.. Blh pakai hari2 tk jdi mslh….klu nk pakai dia bg nk glowing muka pakai dgn primer okaya dgn argan oil dri okaya jgk trbaikkk..

  120. suezan1976

    Cantik berbaloi beli tak rugi saya suka saya gembira

  121. cidahrizqi

    The best foundation ever! Banyak kali dh repeat oii . Serious talk . Tak bercapuk! Sgt best dan Terbaikkkk

  122. imazahima

    Best pakai ni..nk bli lg la pasni..x perlu letak byk2 dh cover semua

  123. nurmuniramohammadbashir

    Texture foundation lembut dan ringan

  124. hanisdiyana1996

    pekat dan ringan di muka, full coverage.. no need concealer

  125. shahashim92

    Love it..?? Packaging baik. Brg selamat sampai. Tq

  126. izzahkhaleeda2498

    Sukaaaa sangatttt produk ni

  127. 853ex1c0ks

    Nice foundation and fall in love

  128. aini5275

    Fd yang tahan lama

  129. poleyn

    Thanks for the free gift..i like

  130. anney99

    Suit for my colour skin tone

  131. shahizah89

    I hv use it for 1 year and definitely didnt change to other brand.. the best ever

  132. aziaain

    memang foundation yang paling best penah pakai. senang untuk ratakan dekat muka… tidak bercapuk… tahan lama dan full coverage.

  133. emma9675

    Barang cepat sampai.. dan semua nya ok.. tq seller.. boleh repeat order lg..

  134. waheedawawa

    ringan smooth konfem cantikk super gojes letoppss

  135. syiylana

    Saya kwan kepada buyer, mmg recommended. Texture lembut sesuai dgn muka, best lah. Kawan sy happy!

  136. ainanajwa1254

    Second time use this product.. very good item.. First time shopping with this shop.. very happy coz fast delivery.. im very satisfied.. will repeat again & again.. Tq seller

  137. mishamdnor123

    Taktahu dah berapa kali repeat. One of the best foundation sebab best gilaaaa

  138. ratnahenah

    Super fast delivery from seller. Saya memang suka fd ni elok je full coverage. Thanks seller bagi free gift ??

  139. syazahana

    Best sgt..ringan mcm xde letak ape2 pun kat muka..

  140. yumiko6262

    Coverage foundation ni best sbb blh tutup habis parut? dekat muka

  141. zasweet

    Barang baik, penghantaran laju, bungkusan selamat, and harga berpatutan….. thank you seller. Saya beli ye, thank you free gift

  142. nadirayati

    Mcm kalis air. Tak perlu pakai compact powder pun dah ok. So far baru try dkt tgk n muka sikit

  143. annrinawahab

    love terukkkkkk , tak pakai concealer apa pun. gambar tu without filter without edit ke apa mmg raw so boleh nampak kan dia smooth je

  144. ggdyang

    Semua okayyyyy.. syantikkkk sgt ?????? rasa berbaloii beliiiiiiii

  145. khasyaf

    melindungi parut2 jerawat dan jeragat…love sangat

  146. azmainiabdulghani

    Foundation nya best, full coverage tak melekit, boleh pakai foundation tanpa letak bedak..puas hati, kaler lisptick cantik

  147. munirahrashid

    Love these..fast delivery good product..shalit sikit pon dah oky Suka…..suka..sukaaaa….sukaaaa…sangattttttttt…

  148. saadnorwahida

    Wow sangat cepat sampai..order semalam, hari ni dah sampai terbaik

  149. atieyy__

    Terbaik penghantaran pantas . Yang penting ori . Terbaik terbaik

  150. hanawhite

    Dah try , dan memang full coverage,

  151. fairiza08

    Tq seller ??Bagi free gift lagi. Servis terbaik penghantaran cpt dan pantas ????

  152. fatinizaty

    Foundation berserta free gift, yayy the seller is very good, harap cantik la boleh cover semua pakai foundation ni. Let?s give a try!

  153. hanimadue

    Received with thanks..Wrapped well..tq seller

  154. afiqahrusni

    Pakai sikit pun dah cukup tutup jeragat bekas2 jerawat.ringan dekat muka.lepas pakai ada effect glowing.tak rugi beli.makeup remover pun best.free gift ada 4

  155. nanaidayu

    Alhamdulillah, barang dah sampai dengan selamat..banyak kali dah repeat..x penah mengecewakan.. TQ seller!

  156. aniszalikha

    the texture is soooo easy to blend and it feel very light on skin, good coverage and finishing makeup nampak gebu

  157. nurizatati65

    Pengguna setia foundation luxe ni mmg besttttt

  158. shakinaismail

    Dah sampai yeayyyy. Botol kedua pakai saya pakai tapi ni first time beli kat sini

  159. unn1ic3cps

    Memang minat pakai foundation ni, susah nak explain. Try sendiri baru tau, addict selamany sis2 sekalian

  160. enieyden

    overall okay??. just look nice and tak bercapuk.. recommended

  161. Assaliza binti Ahmad

    Telah guna Luxe ni bulan 3 sangat puas hati

  162. NORITA

    Loveee sgt2…full coverage & perfect !!

  163. Masha Khan

    Telah guna Luxe nie hampir 3 tahun amat berpuas hati luxe foundation pakai melebihi 8 jam tidak merekah ringan

  164. nor suzila bt abdul majid

    first time baru nak guna..byk comment yg positive

  165. Azira

    Memang best foundation full coverage ..Dah byk kali repeat order .Now nk try eyeshadow plak

  166. Nora Ishak

    Mmg recommends this product sure puas hati punya.

  167. Zarina binti Misman

    second time guna.. memang sangat best.. paling suka full coverage

  168. Hasbia bt MD badawi

    Pengunaan yg sgt mudah , cantik di wajah

  169. Tina rasid

    Teracun dgn kawan.best

  170. SUHAILA

    akak dah lama pakai tp haritu stop kjp. saje nk cuba fd lain tapi tak boleh sama mcm luxe so kalini mmg akak tak tkr dah

  171. ROZETA

    dah compare dgn fd lain msh x leh lawan luxe foundation terbaik

  172. Anisah

    Penghantaran mmg laju. tkde ape nak komen sbb dah paka 9 bekas dh.

  173. ERNIE

    Dah pakai luxe almost 3 tahun. Plg best , plg full coverage

  174. Wan Nur Amira

    Muka akk penuh jeragat mmg akk nak cari foundation full coverage dan mcm2 fd akk paka. Semua tak tutup jeragat akk. Lepas try luxe fd ni baru boleh cover jeragat akk

  175. katthanksgoes

    Nice packing save.X pecah..X tumpah ringan ..covering all of you in…LUXE PERFECT COVER FOUNDATION

  176. nornaningsih

    Wehhhhhh… Tidak rugi beli… Berbaloi sangat… Foundation fully coverage yang paling best.. tidak rugi beli .

  177. amyliame

    Ini 2nd time saya beli dgn same seller. Last time saya ambil beige color dan kali ini natural . Memang sgt puas hati dgn produknya. Pakai sikit tp boleh cover the whole face . Will repeat order lg

  178. suezlen

    Alhamdulillah parcel da dapat
    Betul laa ne mmg coverage
    Sampai ja tadi terus try
    Lawa siot kulit muka
    Tq seller
    Packaging pun mantap

  179. maizatulakmalshahar

    Barang dah selamat sampai.

  180. aliaathira95

    yeayy dah sampai. this is my second bottle. suit my skin well thats why repeat. thank seller

  181. hidayah9819

    I wear the foundation for 8 hours! Even thou i had oily skin at T-zone especially nose area, the foundation not cakey at all! Im in love with this luxe foundation and recommend. Big thumbs up

  182. tulippufff

    Berbaloi untuk dibeli, tertutup segala cacat cela di muka

  183. ninaaboy2233

    parcel safely arrived
    items received in very good condition
    TQ seller

  184. lieyna_aa

    The foundation is full coverage

  185. nurliyanamatdaut

    Tq seller..will buy again..fast delivery..luv it.tqsm

  186. syada92

    Alhamdulillah barang dah sampai.. Seller post out sgt cepat..

  187. eyta17

    Foundation pekat & pkai sikit je dh boleh cover 1muka.. before ni pakai marykay pun bagus juga tp compare mmg luxe pekat testurenya.. insyallah akn repeat lg nnti

  188. faiznaadarwishdaiyan

    Smooth jer pakai kat muka,terbaik….terima kasih

  189. hidayahti90

    Baru try kat tangan.. Macam best la.. X sabar nak makeup guna produk ni.. Pembungkusan bagus balut satu² guna bubble wrap..

    Thanks seller!!

  190. nurinawin_

    Fav. foundation. 4x beli luxe ni. sebab ringan & full coverage.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top