Set Single

Sale!

RM89.00

(293 customer reviews)

Full Description

Luxe Foundation + Free Postage

293 Customer Reviews

293 reviews for Set Single

  1. the_syaamieyrah

    The most foundation @luxeperfectcover yang sangat fullcoverage yg mampu ttp pelbagai cela di wajah😍 ringan and sgt xterasa saat dicalit pada wajah

  2. styaisyah._

    Yes memang best pakai luxe foundation ni, bulan lepas ada convo makeup sendiri sebb confident sebab pakai foundation apa pun sebelum ni akan nmpk bekas hitam dkt muka kadang malu .. tapi masa pakai luxe foundation confident teruk , love sngt ❤️❤️

  3. murni_man

    Love sangat dgn luxe ❤️

  4. noormayusof

    serius,mmg terbaik sgt..full coverage,padat dan cantik bila guna produk luxe foundation ni..😍👏

  5. serinahsarimah

    Product luxe perfect Foundation memang product yg bagus,cover kulit kita full coverage 😍😍bagi kulit yg bermasalah jerawat,jeragat,kulit x sekata,dan banyak menyelesaikan masalah semua jenis kulit, foundation pun berkualiti.. taxter pekat dan tidak melekit dimuka, sangat selesa dimuka dan buat kulit lebih cantik walaupun dipakai sepanjang hari.. nampak lebih glowing sentiasa 😍😍

  6. noorhazura.haron

    Luxe Perfect Foundation mmg terbaik 👍👍

  7. syahirah_isa

    mama dah depat , best sangat lembut 😍😍😍 senang nak blend mesti !

  8. noridahabdulwahab

    Alhamdulillahh,dah dapat, best sgt…😍

  9. amirahnashrah_

    hye sorry i just nak sharing something i dah setia with luxe foundation ni almost 4 years and honestly mmg the best foundation because my skin its very sensitive and also i spend almost 10k for see my specialist skin Dr KO i takut nak pakai foundation yg lain because i pernah try but still breakout but this foundation only can accept my skin i was like soooo happy that’s why i still using this foundation until now i also dah beli pre order for travel so yaaaa hopefully i get something special 😊 that all for my sharing tq 😘

  10. feezajamaluddin

    muka nmpk bseri…rasa ringan je kt muka…senang pulak tu nk blend…luxe banyak mudahkan keje sy,bila husb mengejut ajak keluar,just tepek je luxe pun dh nmpk bseri 😂 dh laa superrr jimat,sy dh guna almost 4 bulan pun x habis2 lg…inshaAllah kalau boleh nk stay je dgn luxe ✌️

  11. othman.hidayah

    nak cuba foundationnya yang hari2 lalu kat timeline saya. Kali pertama cubapun saya dah suka. Loveeee sangat. Perfectly covered, x nampak tebal tebal dan tak bercapuk pon. tq Luxe!!!!

  12. nuownshahmi

    Sesuai dengan kulit saya , bila pakai tak bercapuk langsung and tak nampak crack pun dekat muka . Tak perlu apply consealer dah sebab boleh cover darkness2 kat muka kita . Tahan lama and sesuai dengan semua faktor umur . Falling love teruk dengan #luxefoundation

  13. zatilhadillah_zh

    Saya beli Luxe sebab saya rasa berkeyakinan dan juga dapat membantu masalah parut jerawat dan kusam dimuka saya ini..Dan saya tengok ramai yang comments cakap sesuai untuk kulit muka yang bermasalah jerawat dan juga full coverage.. Jawapan nya memang betul…full coverage 100%.. terbaik Luxe foundation… Saya dah banyak cuba foundation yang mahal2, tetapi tidak sesuai juga dengan kulit muka saya…tapi selepas saya tengok iklan Luxe foundation ni, sy cuba Alhamdulillah makin baik dengan kulit muka sy…

  14. liza_jamaluddin

    sy beli LUXE sbb nampak mcm best..bila da try skali mmg best sgt sbb cover parut dn jrawat😍😍first try trus sy grab stu dn share gn akk sy..foundtion LUXE the best dri fd yg sy pnh pkai sbb dia than lma dri tgh hri smpai ke mlm still than dn makin glowing bila pkai😍😍 sesuai tuk spe yg tk reti mekaup bole lh cuba LUXE..pkai secalit dn buat mekaup simple pun ttp nmpak cntik dn brkeyakinan bila pkai LUXE

  15. shuhaida.sa

    betul. mmg full coverage.bila nk keluar msti rajin apply fd LUXEPERFECTCOVER.kalau x,mmg x confident langsung ❤️

  16. rahimahmaizatul

    Memang terbaik👍🏻👍🏻sya pengguna luxeperfectcover

  17. wiarr

    Saya sangat recommendkan foundation ni yang sangat coverage and sangat senang bila nak blend apalagi bila kulit kita ini ada masalah seperti berminyak dia boleh tahan lama serta dia kalis air sangat sangat memuaskan and bila buat makeup pengantin pun saya guna ini bukan hanya untuk saya sendiri

  18. ellyazurahashim

    Natural ringan dan tak bercapuk kat muka

  19. massnajihah0421

    Thankyou seller , barang dlm keadaan baik , nice , thankyou

  20. syatifa

    Best and alot freegift .. my skin look very nice

  21. leyana_ana (verified owner)

    Safely arrived, so fast delivery. Parcel received in good condition, I realy love it ?? Recommended seller.

  22. anakchamcollection

    tq seller sbb bg free gift walaupun bli yg single.. delivery tiptop laju..packaging pn bgus sbb tebas wrap…tq

  23. pbnajwjrntl_sob0b8lag86cpoce

    Alhamdulillah. Barang dah sampai dlm condition yg sgt baik. Penghantaran cepat. Tak sabar nk pakai

  24. jazrinajazly

    Luxe selamat sampai. saya telah pakai brand ini bertahun? dan saya amat menyukainya.

  25. nomimira

    sangat lembut dan bile Di sapu kat muka rs ringan shj. Pls pakai sikit shj.

  26. nrsh.eliyana

    PENGHANTARAN CEPAT BARU ORDER 2 hari dah sampai . Barang wrapping baikk !!!

  27. abisnakgunanamaape

    Sy dh terima barang dlm kedadaan baik.. Dh byk kali beli foundation ni memang bagus sangat2

  28. erinenasir

    Tqtqtqtq ?? Barang dh sampai ???? dah try pakai mmg best . ringan muka . tak berminyak. will repeat again?? seller pos barang pun cepat ! tQ seller????

  29. shahashim92

    Love it..?? Packaging baik. Brg selamat sampai. Tq

  30. waheedawawa

    ringan smooth konfem cantikk super gojes letoppss

  31. fairiza08

    Tq seller ??Bagi free gift lagi. Servis terbaik penghantaran cpt dan pantas ????

  32. Rosnani Nani

    Dah cuba memang best,,tutup cela2 parut,,jom grab sapa yg belum tk rugii

  33. Noora Norasuad

    Xpernah mengecewakan…amat puas hati

  34. Asmadira Eira

    Luxe Foundation x pernah mengecewakan..😘😘 sekali pakai terus jatuh cinta selamanya. X cari dah yg lain…

  35. Wan Mariana

    Sy dh beli.memang berbaloi tahan lama muka berpeluh pun still nampak lawa.kalis air.x bercapuk

  36. Azlina Arifin

    Btuii² sye dh cuba..mmng trrbaikk..lembut jerr foundation dia..👍👍

  37. Asmadira Eira

    Luxe mmg terbaik.. sgt berpuas ht.. dah x tukar yg lain dah sejak pakai luxe

  38. Rohani Redzuan

    Dh lama pkai suka sgt🥰

  39. Ann Sofea

    Ya sis .sya dh bli dh dri pagi smpai ptg .sya pakai xluntur

  40. Ctmariam Syteverrla

    Best sangat pakai luxe foundation ni memang full coverage, make up tahan dan jimat pakai sikit je boleh cover seluruh muka kita…. Sya dah tak cari yg lain foundation ni je sya pakai…. Tak payah mekap tebal2 lg

  41. Hazlina Ina

    Betul…TK tipu..mmg best pakai foundation diaaaa

  42. Sazmia Che Zam

    sy dh cuba mmg terbaik xmelekit dan mudah rata kt kulit . sgt rekemen pd semua 👍🏻👍🏻

  43. Sheeda Raffi

    fav fd forever❤️

  44. Lin Ros

    Dah beli mmg best .lain dari yg lain. Nak bgi 10/10👍👍

  45. Sasha Maccabee

    Sy dah Cuba mmg cantik gile makeup pakai foundation ni

  46. Nurul Unaa

    sy suka foundation nie…xyah concealer dh…lawa bila mekap mmg best

  47. Eka nana

    Mmg seronok pakai foundation ni..mula2 sy dpt gift dari mama foundation ni..pastu dh hbis..sy beli sndri plak😂sbb calit skit ja mmg full coverage..mama sy pon pakai foundation ni hehe..love gila😍

  48. Suriani Ismail

    Ya mmng cantik kulit kita pakai LUXE FOUNDATION,sy dh pakai dan masih setia sampai sekarang pakai,Tahan lama dan flawles bila pakai😘

  49. Sis Kay

    memang foundation yg best smooth& ringan jew bila digunakan..berbaloi beli😊

  50. Ms.eyra

    Very good

  51. daazuhaidi_88

    Sebelum ni pakai fd mary kay.sesuai dgn muka ade effect glowing2 gitu.try pulak pakai fd luxe ni,wahh best betul.memang full coverage.tak bercapuk bila berpeluh,muka tak berminyak,tutup jerawat dan parut,ringan tak berat di muka.for sure mmg akn repeat lagi lepas ni

  52. fazz6

    Sgt recommend..fast delivery..tq to seller.. Fd yg sgt ringan d muka..bnyak free gift dpat..tq

  53. ct912

    Krim muka yg sgt bagus dn berkualiti

  54. sisikhaa

    Barang sudah terima dgn baik bosss

  55. berbunnies

    Produk dah sampai. Dalam keadaan baik. Full coverage. Oily n normal skin cantik. Kalau dry skin prefer prep muka bia ckup hydrate bru apply dia. Sebekas boleh tahan 2 bulan kalau pakai hari2 (full makeup). Fast delivery. Wrapping cantik ! Good job seller ??????

  56. kissyaekin

    Dh penah guna bnyk kali mmg tip top hasilnye..pakai sikit dh cover semua n rata..kaler beige ni pon sesuai dgn kulit plus rase ringan je pakai..mmg terbaik..tq to seller n abg JnT dh petang? pon still hntr barang lagi blh pkai time raya nnt..hehe

  57. nursahrinawati

    Very good product and good seller fast respond will buy again thank you

  58. primezita

    Mmg super express.. dpt within 2 hari.. kebetulan mmg dh abis terus.. alhamdulillah selamat sampai.. tq seller dpt free gitf tp tu la make up remover mmg separuh je ey..2nd time beli online.. sape yg belum cuba.. fd ni mmg terbaikk..

  59. noorsuhaida830083

    Alhamdulillah barang dh sampai..blum guna lg..tp sblum ni dh pernah pkai foundationnye best sgt x bercapuk sbb tu bli lg..tq seller tq jnt?

  60. khailina8483

    Belum try betul2 lg..tp td calit sikit kat muka nmpk mcm ok. Cover cela2 bekas jerawat di muka..xperlu dah pki powder..good service by seller…fast respons..tqqq.. InshaAllah ada rezeki nt kita try full set pulak.

  61. syuhd

    Alhamdulilah barang sampai dgn selamat with good packaging. Semalam order harini dh sampai, lajukan.. first time try, nampak iklan mcm bagus jer, hopefully good in my skin. Cantik kotak blink2

  62. rogayah717

    Memng bgus produk ni. Sblum ni pun prnh pakai tp order dgn seller lain..kali ni try order dengn seller ni pulk..sama kejadiannya…dh try pakai pun..memng puashati..tq seller

  63. syhirhp

    Best sangat foundation ni..mooth jer bila pakai and i love it so much

  64. aku8282

    berbotol? dah guna luxe ni… cover hbs mn yg x ok kt wajah tu trusted seller!

  65. ctzarina81

    Alhamdullilah dah sampai dalam keadaan yang baik. Pembungkusan pun ok. Dah byk kali guna ni mmg ok n ngam sangat. Recommended

  66. naemahm

    Best pakai.. tutup semua parut.. tahan lama.. cuba cr foundation lain.. tp xjmpa lg mcm luxe ni.. btw, tq seller.. bg free gift.. sepatutnya sy xdpt free gift pon sbbnya sy beli set single.. really appreciate it.. nnti abes repeat lg d sni. fast delivery jgk

  67. ellyz75

    Sgt Puas hati walaupun purchase pertama ??

  68. the_singles80

    oklah..berbaloi..wife suka..layankan jer..sellerpun ok, kurier pun laju buat kerja..terima kasih

  69. wanju104

    Parcel dibungkus kemas..saye suka foundation nie sbb die ringan dan tak bercapuk..tq seller!

  70. kokojellystar

    Received in good condition… Nice packaging… Fast delivery… Tqsm

  71. nasrinnizam

    Penghantaran yg super fast dlm masa 2 hari sja.. full coverage & i luvvv it ???????? tqsm seller..

  72. hartinihajijan

    pakai sikit dah boleh cover byk permukaan.

  73. sofeadaus2014

    pehhh paduu seller, minta tlg tukarkan code, tak perlu cancel tq seller, produk ni mmg padu rugi sape x cuba, tq

  74. nabila85

    Pekat likat but mudah nak applied, Full coverage even bubuh setitik hihi

  75. syazr

    penghantaran sangat pantas..mmg senang pakai..ape pon foundation ni memang terbaik.??

  76. tasnembella

    Nampak mcm sikit je kan dlm tu, tp stakat aq guna dh 2 mggu, duk ambik yg dekat penutup tu aje…and dia tak oily sgt …

  77. jasminxx

    Saya telah hampir 3 Tahun menggunakannya Dan sy sgat berpuas hati dengar kualiti foundation ini

  78. rosnahq

    Thank you so much seller received in good condition..easy to used..really satisfied with the result..TQ

  79. missros65

    Alhamdullilah barang dah sampai dan dalam keadaan yang baik. Pembungkusan yang bagus dan penghantaran pun sangat pantas. Memang best guna luxe ni, elok jer blend ngan muka kita n tidak bercapuk bila berpeluh

  80. feezafaeiza92

    can cover pore and acne<2nd time buy before this only by foundation

  81. batrysya

    Selamat terima dgn baik. Sesuai dgn skin tone sy, senang nak blend, tekstur pekat tapi ringan. Ada fragrance lembut mcm lotion, tapi tak overpower sgt. Lipmatte warna cantik. Recommended utk yg mekap nak ke kerja sbb cpt dan mudah nak apply.

  82. fara.missbulat94

    rg Sampai dgn Selamat Penghantaran sgt Cepat Tq seller Recomended tiada kerosakan brg

  83. leeyafieza

    Barang da sampai dalam keadaan yg baik. Packaging nice. Penghantaran cepat. Memanggg nice foundation ni. Full coverage. Sesuai dgn kulit.

  84. bellazaferra

    best sgt…lepas ni boleh beli lagi…makeup pun tahan lame..lupa nk ambil gmbr time first dpt..excited sgt nk guna…

  85. nasyrina

    Baru first time try. Cuba pakai sikit. Okay. Totally Coverage..

  86. norashiema

    Diterima tanpa kerosakan…terima kasih seller… Terbaikkkk…

  87. syazwanismail92

    foundation luxe ni memang da bomb. seller ni friendly & fast delivery

  88. lilyazeyan

    Memang full coverage la fd ni… Ringan je…memang puas hati…pakai sikit je dah okey…

  89. masyitahh_

    Okay lah pakai banyak sikit baru dia high coverage apapun best pakai thnkyou for the gift jgk

  90. ayrubiatul

    Barang sampai dalam keadaan yang baik… Penghantaran laju… TQ seller…

  91. shareiyna

    Terbaik..ada cuba sikit pakai dekat muka pkai senang lmbit dekat muka..pakai pn rata jak

  92. c_purple97

    Ohmygod….dah sampai dlm masa 3 hari je..and nice gilerr foundation dia,x melekit langsung guys

  93. jasmeraa88

    Tq seller?parcel delivered Mekaseh for freegift yg byk

  94. sitinorma76

    fast delivery, harga berpatutan, 1st time beli dgn seller ni…nnti nak repeat lagi…terbaikkk

  95. waheedaww

    First time nak cuba foundation ni, try apply kat kulit sgt best, xberminyak..tgk rmai yg repeat pkai foundation nie..harap sesuai la utk saya juga..tq seller barang sampai dgn cepat

  96. anita_44

    Sy dh pakai Luxe Fd ni dh 2 tahun lbh. Tp beli dgn seller ni br 2x.. sesuai dgn sy

  97. azura7708 (verified owner)

    Penghtran yg cpt. Brg berkualiti tapi harga mampu milik. Berkali2 repeat.

  98. anatasia8379

    Barang sampai complete. 1st time beli tgk iklan promote mcm best je.Try skt td kt muka..nmpk cover elok..texture pun ringan n tak melekit.

  99. asyidakk

    penghantaran mmg cepat giler .. beli ni Sbb emak Yg nk sngt so beli utk birthday gift .. mmg berbaloi sesngt.. Tq seller

  100. zarina24

    Fast shipping. Recommended. Parcel was bubble-wrapped.

  101. ewpmsjei17

    mmg ok..best pakai sb ringan je..bau pun wngi..best best best

  102. nur_iffah_husna

    Barang sampai dah lama . Dah guna and sangat puas hati dgn coverage dia. Recomended

  103. fairuz140300

    penghantran cepat.. Best fd nie sangt smooth.. full coverage. love it

  104. syzawani_

    light weight foudation and easy to apply

  105. ezan1751

    sangat berpuas hati dengan pengeposan yang sangat cepat dan dapat byk freegift.terima kasih

  106. erikaacute (verified owner)

    Sorry takde amik gambar. Fd ni mmg best pakai,ringan kt muka,dpt cover cela2 halus kt muka.cuma kite slp ambik code natural, tan habis muka ku ini..Kena ambik beige. Seller post out laju zass trus sampai 1hari je. Terbaik!!

  107. vanilla_caramel

    My fav fd ever..almost 2 years pakai fD ni..abam JnT pon hantar sampai depan rumah..padahal tingkat 4 naik tangga..rajin dia naik puasa2 ni..terima kasih seller..saya beli ya.

  108. nadia1818

    Ini adalah faundation pilihan saya dari dulu.bile makeup saya just guna faundation ni tanpa alas bedak yang lain.cukup ringkas sesuai dengan sesape yang suka makeup simple but nice…ni stok saya yg kedua..packaging terbaik..penghantran pon cepat dua hari sampai.love sangat!

  109. suryanisiron

    Thank you seller….,tak tunggu lama……puas hati memang cover semua hitam-hitam…siap bagi free gift recommended

  110. nurmastura017

    Saya mmng suka pkai foundation luxe.. Jimat. Hri tu beli pon ada lagi tpi yg ni nk buat stock sbb ada promo je tmbh pulk bnyk gift

  111. ameraayza

    Foundation best sngt and bau wangi?full coverage sngt?.penghantaran sngt laju?tq seller

  112. norazlianimad

    Semlm order hari ni dah sampai.foundation luxe ni senang nak pakai..memang sangat berbaloi…tq seller..terbaikk

  113. sitiain_bubble (verified owner)

    Packaging cantik Delivery laju. Tak sabar nak try this one. Sebb viral teruk. Hahaha. If ok. I repeat

  114. aetieysiti

    Alhamdulillah barang sampai dah! Thankyou seller. Tak sabar nak guna

  115. anishjtamby

    full coverage mmg dah lama guna luxe foundation ni x mengecewakan, Memang berbaloi beli dgn seller ni dapat banyak free gift…luxe fd mmg ok suka sgt

  116. aina9192 (verified owner)

    Seller bagus …sgt mmbantu… penghantaran pon laju…lepas ni blh repeat lgi…siap ade free gift lg tau…thanks seller… recommended!

  117. zshvee

    Item received in good condition. Beli tengahari semalam, petang post harini dah sampai. Within 24 hours. Good job seller

  118. nrizzti27

    Penghantaran laju! Packaging mantap. Texture pekat tapi ringan bila dah apply satu muka. Best sangat. Full coverage. Tak payah dah apply concealer. ????????????????????????

  119. hajarfaried

    Serius love teruk! 1st time try.. Mmg cover hbs. Brg smpi dlm keadaan ok.. Cume brg sangkut dkt jnt so lmbt la dpt brg..but its ok. Apapun, syukur alhamdulillah semuanya baik2.. tqsm seller..

  120. junnjunaidahhashim

    Saya memnag telah lama menggunakan Foundation Luxe dan sgat berpuas hati menggunakannya. Telahbrepeat 3 kali.

  121. alinmadin

    reamy. Senang tepek dkt muka, letop letop full coverage dah sampai. Banyaknya freegift. Suka sangat

  122. dylafadyla

    Item received in good condition. All item received as ordered. Fast delivery. Also Thank you for the free item. Since it’s free item don’t expect too much. Again thanks seller. Did not try yet. But, If the product goes well with my skin. Then will repeat again.

  123. aniznadiya87

    Trusted seller Pos mmg cepat. Puas ht???????. Mmg tutup parut2 coverage mmg A

  124. cikta1309

    Safely arrived in good condition. Neat wrapped with bubble wrap

  125. rm280197

    Alhamdulillah.. Laju sampai.. Semalam order, hari ni sampai.. Terbaikk.. 1st time try foundation ni

  126. johaira78

    Penghantaran sngt cepat harga berbaloi akan repeat order lagi nnti tq seller

  127. has889

    Best sgt pakai foundation ni….puas hati sgt…blh beli lagi lepas ni

  128. mizemaameera82

    Tq.. thnx alot….. Besssttttttt…..Luv it.

  129. nabilahrashid13

    Penghantarannnn cepatttt berbaloii dengan harga , fodtion pun tiptop

  130. aisy_ahs

    Fast delivery ????..thank youuu…Fast delivery ??

  131. sitinoorops

    Always be my favorite fd

  132. marhainiaini

    Lawa giler foundation ni..Foundation yg sgt bagus..

  133. zana7100

    good to cover dark spots.This is my second order.

  134. affar98

    Wahhh… Tq saller ?? brg smpai dgn cntikkk?? mmg puah haty ??

  135. nofidayurazi

    Hi seller..done received for item.. Thanks …love it. .we will repeat again..thanks yaa…sgt2 coverage skin…love

  136. ainiebalduresources

    Alhamdulillah brg dh sampai. Sy dah guna pun mmg best full coverage. Kulit nmpk cantik n sekata.

  137. nnajwahalim

    trima ksih byk sis bg freegif.smga sihat,prniagaan mju jaya,dprmudahkan urusan dnia akhrat,InshaAllah.Aaamiin…

  138. arifryan87

    Produk bagus..pos sampai cepat..wife suka..cuma tulah tak dapat blusher..tulis kat situ dapat blusher..apapun terbaikk

  139. azirahjirah

    fast delivery… value for money… suka suka suka… sebab foundation x melekat dekat tudung….

  140. zurinahamid_

    memang sesuai dengan semua kulit, Sampi jer terus test mmg terbaik lahh? thks sellers next time order lagi

  141. 99misliah

    Barang dah sampai cepat dan pantas.. saya dah cuba pakai memang terbaik texture dia..pakai sikit dah nampak kesan..saya suka sangat?..tak sia? saya beli…tq for freegift n tq seller..

  142. husnasyafiq92

    Barang selamat sampai… Best pakai foundation ni… Texture pekat dan rasa ringan ja kt muka bila pakai

  143. jcrachel2171

    Received today in good condition.. all items

  144. marianamazni

    Terbaik sangat foundation ni. Pakai sikit kat muka dah boleh tutup parut jerawat. Semua okay. Thanks for the free gift. Boleh repeat order lagi nanti.

  145. izatyhanim

    fast delivery, good seller, good product quality, like it very much

  146. aziansudin

    tutup semua bintik Penghantaran cepat pembungkusan kemas kualiti baik.terbaik

  147. ashifin

    Good product quality. Good value for money. Safe packaging.

  148. neina1004

    Dh try. Full coverage dan ringan bila pakai..

  149. anawee8

    full coverage, Maaf takde kaitan. Sy belikan untuk akak ipar. Sy pon mmg pakai fd nie. Almost 2yr. Terbaikkkk. Suke sangat

  150. chentastamaria

    Produk bagus. Will repeat order soon. Terbaik.

  151. es_legacy

    Sesuai utk di pakai hari-hari.. mak2 yg sibuk dan bekerja sgt sesuai.. dap2 je dh cantik..

  152. lz_empire.shop

    Penghantaran pantas ..brg dibungkus dlm keadaan baik

  153. mikhaelrayyan

    Alhamdulillah, brg sampai dgn cepat..wrapping terbaik dan paling best foundation mmg superb kualiti..thanks seller..nnti habis kita repeat balik..ni rasa 1st jumpa foundation yg besttttt sgt..sumpahh..u olls yg ada skin prob tu pakai ni xde laaa muka nampak oliy mcm baru lepas goreng muka..cayer laa

  154. hanizahfasli80

    Saya suka..dah lama nk beli…????

  155. natsyaann

    Try sapu foundation sikit dekat tangan, alhamdulillah tak salah pilih foundation..sesuai dgn warna kulit.. Sapu guna jari je, senang nk pakai

  156. emysya

    Im so so so happy! Brg sampai awal tepat pada masa nya.. Tq so much seller! Fast response.. Mmg terbaik! Balik mys i akn repeat order lagi ok…

  157. emaabadi8381

    Wowwww…semalam order arini sampai terbaik la..first time nk try harap ok..tq seller???

  158. najwa1007

    barang dah sampai dalam keadaan elok sgt .. wrapped tebal sgt , dah try mmg lightweight sgt fd dy .. tk rase mcm pakai fd

  159. azbiesaplie

    Selamat sampai.. penghantaran pantas packaging kemas. brg dlm keadaan baik.. brg cantik harga pun berpatutan.. boleh la beli lagiiii.. jom la pakat2 beliii brg baik. Rega baikk.. kualiti baikk.. semua baikk.. ??

  160. szyawani

    Best full coverage foundation, first time cuba terus jatuh hati!

  161. shielazul87

    Thank seller..good quality…and good service…so good to purchase..cheaper..thank you seller

  162. aishriena

    Barang semua sampai dalam keadaan sangat baik. Dan delivery pun sangat pantas. Foundation Luxe ni memang best sangat. Sgt full coverage dan tak perlu pakai concealer lagi.

  163. ainiyyy

    Mmg sesuai dgn kulit muka saya . Fav fd ??

  164. azinrah

    2nd time beli produk ni. cuma dr seller lain. Good produk, serasi dgn kulit. Tambahan utk jenis yg malas nak makeup lelebih

  165. hafiez_yun87

    berbaloi eyh beli dengan harga

  166. dayangbanggau

    Good product and the variation I choose was perfectly fit with my skin tone, I used a little bit of this foundation, surprisingly it does full coverage

  167. lindameriak76 (verified owner)

    Barang sampai dengan sempurna Dan pantas…trima kasih sellers

  168. rizaitullizabohari

    Sangat best & tak melekit langsung.Penghantaran yg cepat, pembungkusan yg sgt kemas dan dapat dalam kedaan yang baik.

  169. amirulfara807

    sampai sabah dalam keadaan yang baik.. kotak pon elok.. terbaikk..terima kasih ye..smoga dmurahkn rezeki

  170. 7821634a

    ringan and fully coverage, Sangat cepat penghantaran. Sehari dan sampai. Cepat seller buat kerja, siap dapat banyak gift

  171. lylyanaahmad

    Terbaik… Saya suka… Terima kasih… Memang bagus…

  172. salinamph0406

    Best foundation setakat ni .. sesuai dgn kulit. Good service by seller.. thank you seller.

  173. suhanakhai

    Tq seller. Received items in good condition and really love the foundation. Sure will repeat order

  174. yumiefana (verified owner)

    Alhamdulillah sampai dah…seller respon n pos dgn cepat..tiada leaking or kerosakan..dah try..best sangat..soft je muka..nampak glowing wlaupun first time cuba..thank recommended..foundation terbaik setakat ni try

  175. noorsalawatiabas

    Nie Kali kedua rpt brand ni..best2.. ?????? tqqqq free gift

  176. hazianabubakar

    sangat ringan dan senang bland. terima kasih utk free gift

  177. hazinadiana

    baru pakai sebelah muka dah npk wahhhh lain sgt ..dia punya foundation mmg best sgt cepat kering lembut jee wangi pulak tu best ..warna mmg pekat likat

  178. aa_collection89

    ok lembut dan ringan. tahan luntur.. best jugak

  179. farahrzali

    My mom suka, thank you! ?? Nanti boleh repeat order kat sini lagi

  180. lindameriak76

    Barang sampai dengan cepat dan paking pun bagus.. Terima kasih seller

  181. ninasyazwana97

    Terbaik dear… Laju je sampai?? items completed ?? colour lipstik comel, jenis matte tp ringan ?? foundation pulak, mmg matte,??. Love it so much.. Mesti repeat order bila dah habis ni???? thank u so much dear??????

  182. amyrazainal

    Mak love dengan fd nie ye .. tq nanti nak repeat utk set ??

  183. abbymoonrose

    First time cuba foundation ni, ringan kat muka mcm x pakai pape dan betul full cover. Jarang suka dgn foundation yg dh dibeli sblm ni, luxe foundation ni ok saya suka. Yg ni rekemen.. cuma colour agak gelap sikit dgn saya…

  184. perkhidmatankeranionline

    Selama ni pon memang guna luxe…saller and jnt kuala tahan the best…penghataran pantas.

  185. mekraa9567

    dh smpai pagi td . alhamdullilah..terima kasih.. packaging elok semua . Penghantaran pntasss.. dpt free gift yg sama. tq tq.

  186. lmawarda67

    Barang sampai dalam keadaan baik, penghantaran pantas.. Terbaik seller

  187. suhaila1976_

    selamat sampai..post out laju.. produk pun sy dh try pakai.. mmg superb.. tq seller..

  188. arabby90

    Awesome and superb ???? Texture foundation really soft and not sticky ????

  189. hidayah8870

    Best pakai foundation ni.. Highly recommended, guys!

  190. cekdaaini93

    brg smpai baik..foundation tekstur ringan..wrna ssuai dgn kulit sawo mtg..free gift tbaik..seller cepat..pantas..tenkiu

  191. ronrio

    So very fast shipping. This is my 2nd buy.

  192. rubydd71

    Barang diterima dgn selamat bersama 4 free gift yg dijanjikan..terima kasih.

  193. nocknie

    Oh….so happy with the free gift!! The foundation also looks good on my skin. Thanks!!

  194. wrohani

    botol ke tiga dah ni luxe. best sangat foundation ni. penghantaran pun laju. tq

  195. ma_lini

    Gorgeous!!!!!selesa sgt.tak perlu pakai bedak.cukup luxe je.sesuai utk sy yg x suka makeup.

  196. amirasariyati

    Mmg pakai lama dh.. Cuma ni frst time beli kt shopee…mmg trbaikkk fd ni.. Bkn stkt fd je bila pakai dia merawat skli.. Parut2 hitam jdi pudar.. Blh pakai hari2 tk jdi mslh….klu nk pakai dia bg nk glowing muka pakai dgn primer okaya dgn argan oil dri okaya jgk trbaikkk..

  197. ashifin

    Good product quality. Good value for money. Safe packaging.

  198. suezan1976

    Cantik berbaloi beli tak rugi saya suka saya gembira

  199. cidahrizqi

    The best foundation ever! Banyak kali dh repeat oii . Serious talk . Tak bercapuk! Sgt best dan Terbaikkkk

  200. imazahima

    Best pakai ni..nk bli lg la pasni..x perlu letak byk2 dh cover semua

  201. nurmuniramohammadbashir

    Texture foundation lembut dan ringan

  202. hanisdiyana1996

    pekat dan ringan di muka, full coverage.. no need concealer

  203. izzahkhaleeda2498

    Sukaaaa sangatttt produk ni

  204. 853ex1c0ks

    Nice foundation and fall in love

  205. aini5275

    Fd yang tahan lama

  206. poleyn

    Thanks for the free gift..i like

  207. anney99

    Suit for my colour skin tone

  208. shahizah89

    I hv use it for 1 year and definitely didnt change to other brand.. the best ever

  209. aziaain

    memang foundation yang paling best penah pakai. senang untuk ratakan dekat muka… tidak bercapuk… tahan lama dan full coverage.

  210. emma9675

    Barang cepat sampai.. dan semua nya ok.. tq seller.. boleh repeat order lg..

  211. syiylana

    Saya kwan kepada buyer, mmg recommended. Texture lembut sesuai dgn muka, best lah. Kawan sy happy!

  212. ainanajwa1254

    Second time use this product.. very good item.. First time shopping with this shop.. very happy coz fast delivery.. im very satisfied.. will repeat again & again.. Tq seller

  213. mishamdnor123

    Taktahu dah berapa kali repeat. One of the best foundation sebab best gilaaaa

  214. ratnahenah

    Super fast delivery from seller. Saya memang suka fd ni elok je full coverage. Thanks seller bagi free gift ??

  215. syazahana

    Best sgt..ringan mcm xde letak ape2 pun kat muka..

  216. yumiko6262

    Coverage foundation ni best sbb blh tutup habis parut? dekat muka

  217. zasweet

    Barang baik, penghantaran laju, bungkusan selamat, and harga berpatutan….. thank you seller. Saya beli ye, thank you free gift

  218. nadirayati

    Mcm kalis air. Tak perlu pakai compact powder pun dah ok. So far baru try dkt tgk n muka sikit

  219. annrinawahab

    love terukkkkkk , tak pakai concealer apa pun. gambar tu without filter without edit ke apa mmg raw so boleh nampak kan dia smooth je

  220. ggdyang

    Semua okayyyyy.. syantikkkk sgt ?????? rasa berbaloii beliiiiiiii

  221. khasyaf

    melindungi parut2 jerawat dan jeragat…love sangat

  222. azmainiabdulghani

    Foundation nya best, full coverage tak melekit, boleh pakai foundation tanpa letak bedak..puas hati, kaler lisptick cantik

  223. munirahrashid

    Love these..fast delivery good product..shalit sikit pon dah oky Suka…..suka..sukaaaa….sukaaaa…sangattttttttt…

  224. saadnorwahida

    Wow sangat cepat sampai..order semalam, hari ni dah sampai terbaik

  225. atieyy__

    Terbaik penghantaran pantas . Yang penting ori . Terbaik terbaik

  226. hanawhite

    Dah try , dan memang full coverage,

  227. fatinizaty

    Foundation berserta free gift, yayy the seller is very good, harap cantik la boleh cover semua pakai foundation ni. Let?s give a try!

  228. hanimadue

    Received with thanks..Wrapped well..tq seller

  229. afiqahrusni

    Pakai sikit pun dah cukup tutup jeragat bekas2 jerawat.ringan dekat muka.lepas pakai ada effect glowing.tak rugi beli.makeup remover pun best.free gift ada 4

  230. nanaidayu

    Alhamdulillah, barang dah sampai dengan selamat..banyak kali dah repeat..x penah mengecewakan.. TQ seller!

  231. aniszalikha

    the texture is soooo easy to blend and it feel very light on skin, good coverage and finishing makeup nampak gebu

  232. nurizatati65

    Pengguna setia foundation luxe ni mmg besttttt

  233. shakinaismail

    Dah sampai yeayyyy. Botol kedua pakai saya pakai tapi ni first time beli kat sini

  234. unn1ic3cps

    Memang minat pakai foundation ni, susah nak explain. Try sendiri baru tau, addict selamany sis2 sekalian

  235. enieyden

    overall okay??. just look nice and tak bercapuk.. recommended

  236. eliyafarhnah

    suka pakai luxe sebab full covarage gilee 😍😍😍 tak pernah tak fall in love & skin nampak elok , cantik sangat sangat ❤️

  237. luvukthi

    foundation dia mmg coverage gile blh tutup segala parut jerawat dan jeragat yg seronok sngt bila pakai muka tk terasa berat , dhla waterproof😭💟cinta sngt dgn luxe ni , foundation ni saya dh pakai hampir 7 bulan

  238. sitizzz_khn

    Rasa ringan je pakai dekat muka love teruk sangat dengan foundation die💕

  239. nisansrna

    memang dah jatuh hati dengan produk luxe ni 😫💗!!! sebelum ni memang asyik tukaq tukaq fd, tapi lepas jumpa fd luxe memang tak tukaq dah 😍😍😍!!! Calit sikit ja dah full coverage fuhh jimat habess!

  240. tyqa_nurul93

    in love gile dgan foundation dy,mmg serasi dgan kulit muka sya.. prtme kali pkai tros jatuh cinta dgan set luxe nie.. tq luxe dh menjadi pelengkap seri wajah sya 😍

  241. amirajaapar

    semudah abc,calit2 LUXE parut2 jerawat terus tak nampak…tak perlu bedakpun dah nampak WOW sgt kesan dia…pergi kerja try pakai, Malu bos tegur,kenapa nampak lawa sangat…😂terus tak pakai dah pergi kerja,takut suami cemburu…penangan dia bahaya oiii…yang belum cuba,harus cuba…

  242. cikpuanadriana

    Luxe memang terbaik utk perempuan yang ingin kekal cantik dan jelita

  243. nisansrna

    mana nak cari fd mcm luxe ni 😫😫😫,, in love sangat dengan luxe!!! Muka kami lepas pakai luxe fd pun dah makin helokk!

  244. nuraliyasyahirah

    Luxe foundation memang terbaik sgt🥰😍..foundation yg sy sgt suka sbb dpt merawat masalah kulit jerawat dan dpt menutup cela di wajah, terima kasih @luxeperfectcover sbb keluarkan produk ni yg meyakinkn wanita kekal cantik dan jelita🥰 sy telah guna Luxe Foundation ni dari tahun 2019 sehingga sekrg…setia kn 🤭

  245. suhaila.rmz

    sebelum ni x pernah cuba apa ii pon make up selain luxe .. first jatuh cinta pon sebab tengok ghamai sangat dok viral 😍 tambah ii lagi hat tiktokers dok try lagi la oghang kata apa aura dia bertambah yakin nak try ,, tau ii plk kata semua jenih kulit buleh pakai lagi la yakin 😍 saya oghang uatagha peghelih 😁

  246. syzniafqh

    sangat elok untuk cantik sekali merawat muka 🥰🥰 💝🤪🤪sekali tepek je dah boleh cover seluruh parut parut jerawat yaa uiii sangat menarikk yaa produk luxe nii 🤪🤪🤪 dan sekaligus dapat memberi keyakinan pada saya yang ade masalah kulit untuk keluar

  247. s.nadiah__

    boleh menutup parut jerawat dan hitam dibwh mate yg mcm panda ni 🐼😢Pertame kali gune “Luxe Perfect Cover Foundation” mmg terus terpukau😮🔥Mmg sesuai sgt utk yg malas makeup mcm sy tpi nk cantik hehe

  248. tikumpun88

    Sy baru je order… best dia punya texture….😍

  249. nurul nadia

    parcel sy pun dh smpai…best pakai..betul mcm ape yg dikate..love sgt…🥰

  250. eidarizal

    mmg terbaik produk dari luxe ni .. saya sgt berpuas hati ❤️

  251. nabilahusna.__

    In love with all Luxe makeup. Makes skin so much better! penjagaan penampilan sangat penting,nak keluar je kena makeup, kadang-kadang mengambil masa yang agak lama untuk apply perfect makeup kan. Saya dh x risau dh, dengan luxe foundation sekejap je dh siap makeup, dap-dap terus siap dengan keupayaan 100% full coverage.😍 Btw, bukan sahaja dapat tutup cacat cela pada muka tapi kan guys boleh merawat jugak dengan kandungan bahan-bahan yang semula jadi dan SPF-40. “keep your skin glowing and protected”😍

  252. mmo.y

    baru try harini foundation beige dia mmg sesuai dengan kulit saya biasa pakai foundation lain kulit kusam tapi foundation luxe ni lembap je kulit saya !! 😍

  253. nurulasyikins

    luxe mmg the best . tak rugi pakai luxe . sebab pakai luxe sikit pun dah cukup tak perlu pakai banyak2

  254. nur_aien

    1st time pakai set foundation yanzi..ya allah mmg full cover truks!! Alhamdulillah..semoga terus maju jaya..

  255. zalinabidin77

    1st time pakai luxe… Rasa ringan je.. Risau jugak kalau bercapuk… Tapi lain pulak.. Rasa lebih confidence… Kakak2 tegur.. Muka pakai apa.. Nampak glow gitew… Ingatkan kakak saja perli2.. Rupanya tak..heheh.. Sampai ada kawan office yg tegur.. Akk pakai apa.. Nampak cantik je. Muka nampak flawless.. Suruh syer apa yg kita guna… Hati berbunga2 je… Sejak tu mmg tak pernah tukar pun foundation lain. Dah 3 tahun lebih rasanya… Lovely terukkkk dengan LUXE FOUNDATION… ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  256. fatinsakinah215

    Seriusly gais..best giler foundation Luxe ni tau 😍 dap2 je dah siap..simple aje 😍

  257. roziehaizan

    Fondesion luxe memang terbaik,saya sangat suka mengunakannya sbb dia rengan sangat,rasa mcm tak pakai apa2.Love sangat luxe ni ,memang saya rekomenkan kpd kawan2 pakai luxe ni,Dia bolih pakai bila2 masa je❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  258. fauziah72ahmad

    Saya sentiasa pakai luxe tak kira pg ptg siang mlm yg penting sesuai dng kulit muka saya . Semua barang yg saya pernah pakai tak sehebat dan secantik luxe .luxe memang sesuai untuk saya.

  259. nuyuljannah.__

    yg xprnah cuba luxe boleh la cuba..sbb sye pengguna luxe 😍 …habis je beli habis je beli sbb bila xpkai foundation ni rse janggal pulak..nak make up pn rse malas bila xad foundation ni..so boleh baca kn cmne bestnye pkai foundation ni…testur yg pekat,boleh menutup jerawat @ cela di muka yg penting full coverage…

  260. rii.awie

    I pengguna @luxeperfectcover sejak tahun 2019 hingga ke hari ni masih lagi pakai foundation luxe. Tahun 2019 tu muka tengah breakout teruk, memang banyak gila parut hitam kat muka plus jerawat. My workfield needs to meet up with people so I kena makeup tapi sebab nak cover parut terpaksa makeup tebal-tebal. Sampai lah one day I jumpa foundation luxe ni, at first takut juga nak pakai, what I my skin jadi lagi teruk? But then I tengok feedback ramai kata okay so kita try juga beli satu. Sejak hari pertama guna memang terus in love! First sekali sebab luxe sangat full coverage, tak payah guna concealer pun dah boleh tutup cela kat muka. No need to apply tebal-tebal, calit-calit then ratakan terus helok kat skin I okay! Good thing is luxe ni ada SPF yang membantu menghalang sinaran UV tau. Paling best bila pakai foundation ni skin I takde pun breakout teruk, later I found out luxe ni ada ingredient yang merawat kulit muka no wonder jerawat I makin elok 😍😍 Since guna luxe foundation ni even makeup simple pun memang I rasa cantik and confident je bila jumpa client. Latest now, luxe ada release shade TAN which is PERFECT to my skintone, ehh memang terus dah tak cari lain dah! From the packaging to the coverage, luxe perfect cover memang tiptop! I always recommend this product to my friend so that they can try too ❤️

  261. aieda_94

    Fd ni best, blh cover parut jrwat kita….mula2 dh jatuh hati, skrg nk kluar dh xmlu ng parut jrwat…trima ksh fd luxe. ♥️♥️👍

  262. xfshadfx

    1st foundation yg saya pakai mmg best sgt2. I love it… 😍

  263. faizalhusna

    Foundation terbaik yang sy pernah cuba..mmg jatuh hati sgt2..pastu duk ‘racun’ adik2 supaya beli foundation ni jgk..😂 mudah pakai, full coverage, senang cuci, cantik…xperlu pakai compact powder pun dh cantik…mmg terbaik…❤️❤️

  264. asmallaili

    First try tp hasilnya mmg memuaskan hati..xpandai make up pun tp bila pakai ni mmg terasa cantik sangat

  265. ismamuni

    first sekali nk cakap “Alhamdulillah, bezzzsttt gilerrr foundation luxe😍!” Sebab apa? Sbb muka sy sngt sensitif n agak teruk juga la.. mmg bab nak tukar foundation ni mmg paling takot.. lama juga usha iklan luxe ni… Akhirnya try jugak😁✨ ya ampunn best, sebab apa tau sngt ringan

  266. iamcikgulinda

    This is it! LUXE is the foundation that will leave you feeling CONFIDENT. Honest review, loyal customer 🤩

  267. nizmathulnisha

    Luxe foudation adalah Antara foundation yg terbaik kat Malaysia skrg…MMG cantik bila pakai…dap³ terus lawa licin je kulit muka merawat kulit muka lagi😍 dan ada 3 pilihan cod warna UTK semua jenis kulit dgn full coverage…MMG berbaloi beli..

  268. anna_ifaaa

    Luxe produk mmg terbaik😍 paling suka foundation and luminous!! Smooth sgt bila pakai plus ringan je rasa mcm xpkai apa2 tpi blh ttup sgala cela❤

  269. lenimarlinaleny

    sejak pakai Luxe Perfect foundation nie saya dh x pandang foundation lain,pakai sikit jer ttp semua bekas2 jerawat saay yg lama,suka sngt..siap promote kat kakak dan adik saya,setiap wanita yang suka jaga kecantikan wajib la ada 1 Luxe foudation nie..love sngt😍😍🔥🔥semoga terus maju dan keluarkan bnyk product bru di masa akan dtg…

  270. elsyirahh_

    saya pakai foundation LUXE husband puji je memanjang sebab skin sekata je takde capuk2 . tahan lama pulak tu ❤️

  271. iamsitimasliana

    pantas giler smpi, terus cuba terus terjatuh cinta mmg best sgt👍, FD berfungsi dgn baik, bagus sgt utk org yg x pandai makeup mcm sy 😅.. calit 2 dap2 siap terus nampak comeyy, yg penting rasa ringan kt muka… lux foundation mmg terbaik👍👍👍

  272. fatinnrafiqah

    first time try pki local product,mmg best full coverage and light weight 😍tahan lama even pki dh berjam pon still ada coverage dia😍mmg best gonna buy a new one after finish my foundation

  273. misz.jazsmineee

    Haii, i nak share feedback 😍 harini i tak pakai loose powder. Pakai foundation ni sangat2 selesa, tak rasa berat pun dkat muka, tak berminyak, easy to apply, and the best things is mampu tutup kesan hitam bawah mata dan paling penting ianya selamat digunakan 🔥 Dan ia jugak tak menyebabkan iritasi pada kulit i when i guna all day fd tu ❤️ serious sedap gila pakai, walaupun i ni sejenis yang tak suka apply foundation dekat muka, sebab rasa rimas dan berat. But when i found luxe foundation, mcm buang tabiat pulak, tetibe je suka pkai fd 😂 ❤️ but i love luminous whitening lotion too, dah laa wangi, tak melekit pulak tuu. Tak sampai 5 saat dah putih 😂 Adoii, every month mesti wajib spend duit dekat luxe 😢😂 Thank you @luxeperfectcover and thank you jugak founder @yanafarida sebab keluarkan product letopsss nii ❤️🔥 i hope lepas ni @luxeperfectcover dapat kluarkan lebih banyak lagi produk yang Awesome 🔥 Aamiin ❤️

  274. SITI ZUBAIDAH BINTI MOHAMED

    Mudah dan senang digunakan n memang cantik

  275. Nurul Fatihah

    faundation nie antara the bestla…. senang blend n x menambahkan kerengsaan kat muka..

  276. Fauziah abdul samat

    So far fd terbaik yg pernah saya pakai.. Selalu cuba mana fd sekali dah x repeat.. Yg luxe ni boleh pulak repeat & repeat order… Haha.. Sbb senang nk blend dgn kulit.. Dan kulit x rosak.. Selalu sblm ni kalu saya pakai fd nmpk kulit saya cepat rosak.. Terutama kalu lmbt cuci..tq luxe.. ❤️

  277. lizza izuan

    Fd luxe memang terbaik..pekat tapi senang nk apply, mudah nk bland, warna pun serasi dgn kulit Asian. Tak bercapuk bila berpeluh dn x perlu nak touch-up selalu..sekali pakai dh cukup…akan npk glowing tp bukan berminyak..menutup cela2 diwajah terutama bintik2 hitam, jeragat2 dan jerawat2 halus..saya dah berkali2 repeat fd luxe ni…1st diperkenalkan dan cuba terus jatuh hati hingga sekarang…tq fd luxe.

  278. Intan Ahmad

    memamg love sgt sebab sejak saya pakai foundation ni dh 3 kali repeat muka saya yang berparut akibat kebakaran semakin pudar. tiada foundation sehebat luxe kenaran dapat mencantikkan dan merawat kulit muka

  279. Nora Ramli

    Ske sngat mmng inlove first time pkai foundation yg x melekat dkat mask sngat… tpi kne make sure prep mke leklok n after that bru pkai foundation mmng trus msuk dngan warne kulit…. Sngat selesa walaupun berpeluh dngan mask smue tpi make up still on point…. Mmng in love sngag dngan luxe perfection nie…🥰🥰🥰♥️♥️

  280. lizhaney

    Luxe foundation ni fd paling best penah saya pakai..

  281. Farina

    Best guna Luxe ni… foundation tahan lama,x bercapuk….cela,segala jrawat, jeragat tertutup …mmg best ,nanti nk repeat bli

  282. nnzf_ifa

    Alhamdulillah best sngt luxe foundation ni.. First time try sbb recommended dari kwn.. Nnt nk repeat lagi untuk tunang/khwin …hehe insyaAllah 😍

  283. Ayuni

    Nice , best pakai foundation ni

  284. _missafiqaaaa

    Firstime try this foundation , biasa tgk org bagi feedback bagus baguss , jadii terracunn utk belii jugakk 😅 First pakai tuu mmg tk percaya yg all parut jerawat semuaaa sudahh hilangg walaupun pakai sikitt jee 😱texture sagt senang utk diblend dgn apa2 punn 🤗first impression igtkan fd nii jenis tebal , rupanyaa sgt ringann. in lafff teroxx dgn luxe fd nii ❤️ 😙

  285. shafieshafiza

    Masih setia bersama Luxe Foundation

  286. cintazira7771

    Alhamdulillah..sy pengguna setia LUXE FOUNDATION 😍😍👍 saya memperakui bahawa produk @luxeperfectcover memg menutup segala cela yg ada diwajah.. saya telah bersama produk luxe selama 2tahun setelah adik sy memperkenalkan pada saya❤️ ternyata berkesan dan merawat kulit wajah agar sentiasa cantik😍😍 terima kasih pada @yanafarida n semua team @luxeperfectcover kerana berjaya membawa ramai orang berjaya hingga ke hari ini😍😍 dgn rezeki Allah sy akan sentiasa support YANZICOSMETICS ❤️❤️

  287. qasehmariana

    Best guna luxe ni..semalam sampai, pagi td pg keje terus calit kt muka😍😍very smooth bila apply..even pakai tangan pun senang nk atur..x rugi beli🥰🥰bleh tutup cacat cela kat muka👏

  288. dhaqirah

    Luxe foundation mmg xpernah mengecewakan.. Terbaik luxe.. ❤️

  289. zawaniesa

    mmg best foundation luxe ni,,, smooth je pkai,,, nmpk sekata je bila apply kt muka,,, bestttt👍

  290. aisyah__zakaria

    makeup pagi nk g kerja tahan smpai ke ptg😍😍😍 mmng than lama..

  291. anislee869126

    Sangat2 Best luxe foundation ni ..rugi sapa xbeli..beli pakai muka nmpk manis berseri cik abg syg lalu terus berhenti tak kelip mata memandang tau

  292. suriana0786

    bila sy gna hasilnya x bcapuk bila bpluh, tahan lama, ringan dan texture dia trsangatla soft..love it😍❤️❤️

  293. RUZANAH MADIKIN

    Good

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *