Set Perfect

Sale!

RM159.00

(227 customer reviews)

Full Description

Luxe Foundation + Makeup Remover + Whitening Lotion + 2 Baby Lipmatte + Free Postage + 4 Freegift

227 Customer Reviews

227 reviews for Set Perfect

  1. styaisyah._

    Yes memang best pakai luxe foundation ni, bulan lepas ada convo makeup sendiri sebb confident sebab pakai foundation apa pun sebelum ni akan nmpk bekas hitam dkt muka kadang malu .. tapi masa pakai luxe foundation confident teruk , love sngt ❤️❤️

  2. syahirah_isa

    mama dah depat , best sangat lembut 😍😍😍 senang nak blend mesti !

  3. noorhazura.haron

    Luxe Perfect Foundation mmg terbaik 👍👍

  4. noormayusof

    serius,mmg terbaik sgt..full coverage,padat dan cantik bila guna produk luxe foundation ni..😍👏

  5. wiarr

    Saya sangat recommendkan foundation ni yang sangat coverage and sangat senang bila nak blend apalagi bila kulit kita ini ada masalah seperti berminyak dia boleh tahan lama serta dia kalis air sangat sangat memuaskan and bila buat makeup pengantin pun saya guna ini bukan hanya untuk saya sendiri

  6. ellyazurahashim

    Natural ringan dan tak bercapuk kat muka

  7. massnajihah0421

    Thankyou seller , barang dlm keadaan baik , nice , thankyou

  8. syatifa

    Best and alot freegift .. my skin look very nice

  9. leyana_ana

    Safely arrived, so fast delivery. Parcel received in good condition, I realy love it ?? Recommended seller.

  10. anakchamcollection

    tq seller sbb bg free gift walaupun bli yg single.. delivery tiptop laju..packaging pn bgus sbb tebas wrap…tq

  11. pbnajwjrntl_sob0b8lag86cpoce

    Alhamdulillah. Barang dah sampai dlm condition yg sgt baik. Penghantaran cepat. Tak sabar nk pakai

  12. jazrinajazly

    Luxe selamat sampai. saya telah pakai brand ini bertahun? dan saya amat menyukainya.

  13. nomimira

    sangat lembut dan bile Di sapu kat muka rs ringan shj. Pls pakai sikit shj.

  14. nrsh.eliyana

    PENGHANTARAN CEPAT BARU ORDER 2 hari dah sampai . Barang wrapping baikk !!!

  15. abisnakgunanamaape

    Sy dh terima barang dlm kedadaan baik.. Dh byk kali beli foundation ni memang bagus sangat2

  16. erinenasir

    Tqtqtqtq ?? Barang dh sampai ???? dah try pakai mmg best . ringan muka . tak berminyak. will repeat again?? seller pos barang pun cepat ! tQ seller????

  17. shahashim92

    Love it..?? Packaging baik. Brg selamat sampai. Tq

  18. waheedawawa

    ringan smooth konfem cantikk super gojes letoppss

  19. fairiza08

    Tq seller ??Bagi free gift lagi. Servis terbaik penghantaran cpt dan pantas ????

  20. Rohani Redzuan

    Dh lama pkai suka sgt🥰

  21. Asmadira Eira

    Luxe mmg terbaik.. sgt berpuas ht.. dah x tukar yg lain dah sejak pakai luxe

  22. Azlina Arifin

    Btuii² sye dh cuba..mmng trrbaikk..lembut jerr foundation dia..👍👍

  23. Wan Mariana

    Sy dh beli.memang berbaloi tahan lama muka berpeluh pun still nampak lawa.kalis air.x bercapuk

  24. Asmadira Eira

    Luxe Foundation x pernah mengecewakan..😘😘 sekali pakai terus jatuh cinta selamanya. X cari dah yg lain…

  25. Noora Norasuad

    Xpernah mengecewakan…amat puas hati

  26. Rosnani Nani

    Dah cuba memang best,,tutup cela2 parut,,jom grab sapa yg belum tk rugii

  27. nur_aien

    1st time pakai set foundation yanzi..ya allah mmg full cover truks!! Alhamdulillah..semoga terus maju jaya..

  28. nabilahusna.__

    In love with all Luxe makeup. Makes skin so much better! penjagaan penampilan sangat penting,nak keluar je kena makeup, kadang-kadang mengambil masa yang agak lama untuk apply perfect makeup kan. Saya dh x risau dh, dengan luxe foundation sekejap je dh siap makeup, dap-dap terus siap dengan keupayaan 100% full coverage.😍 Btw, bukan sahaja dapat tutup cacat cela pada muka tapi kan guys boleh merawat jugak dengan kandungan bahan-bahan yang semula jadi dan SPF-40. “keep your skin glowing and protected”😍

  29. eidarizal

    mmg terbaik produk dari luxe ni .. saya sgt berpuas hati ❤️

  30. daazuhaidi_88

    Sebelum ni pakai fd mary kay.sesuai dgn muka ade effect glowing2 gitu.try pulak pakai fd luxe ni,wahh best betul.memang full coverage.tak bercapuk bila berpeluh,muka tak berminyak,tutup jerawat dan parut,ringan tak berat di muka.for sure mmg akn repeat lagi lepas ni

  31. fazz6

    Sgt recommend..fast delivery..tq to seller.. Fd yg sgt ringan d muka..bnyak free gift dpat..tq

  32. ct912

    Krim muka yg sgt bagus dn berkualiti

  33. sisikhaa

    Barang sudah terima dgn baik bosss

  34. berbunnies

    Produk dah sampai. Dalam keadaan baik. Full coverage. Oily n normal skin cantik. Kalau dry skin prefer prep muka bia ckup hydrate bru apply dia. Sebekas boleh tahan 2 bulan kalau pakai hari2 (full makeup). Fast delivery. Wrapping cantik ! Good job seller ??????

  35. kissyaekin

    Dh penah guna bnyk kali mmg tip top hasilnye..pakai sikit dh cover semua n rata..kaler beige ni pon sesuai dgn kulit plus rase ringan je pakai..mmg terbaik..tq to seller n abg JnT dh petang? pon still hntr barang lagi blh pkai time raya nnt..hehe

  36. nursahrinawati

    Very good product and good seller fast respond will buy again thank you

  37. primezita

    Mmg super express.. dpt within 2 hari.. kebetulan mmg dh abis terus.. alhamdulillah selamat sampai.. tq seller dpt free gitf tp tu la make up remover mmg separuh je ey..2nd time beli online.. sape yg belum cuba.. fd ni mmg terbaikk..

  38. noorsuhaida830083

    Alhamdulillah barang dh sampai..blum guna lg..tp sblum ni dh pernah pkai foundationnye best sgt x bercapuk sbb tu bli lg..tq seller tq jnt?

  39. khailina8483

    Belum try betul2 lg..tp td calit sikit kat muka nmpk mcm ok. Cover cela2 bekas jerawat di muka..xperlu dah pki powder..good service by seller…fast respons..tqqq.. InshaAllah ada rezeki nt kita try full set pulak.

  40. syuhd

    Alhamdulilah barang sampai dgn selamat with good packaging. Semalam order harini dh sampai, lajukan.. first time try, nampak iklan mcm bagus jer, hopefully good in my skin. Cantik kotak blink2

  41. rogayah717

    Memng bgus produk ni. Sblum ni pun prnh pakai tp order dgn seller lain..kali ni try order dengn seller ni pulk..sama kejadiannya…dh try pakai pun..memng puashati..tq seller

  42. syhirhp

    Best sangat foundation ni..mooth jer bila pakai and i love it so much

  43. aku8282

    berbotol? dah guna luxe ni… cover hbs mn yg x ok kt wajah tu trusted seller!

  44. ctzarina81

    Alhamdullilah dah sampai dalam keadaan yang baik. Pembungkusan pun ok. Dah byk kali guna ni mmg ok n ngam sangat. Recommended

  45. naemahm

    Best pakai.. tutup semua parut.. tahan lama.. cuba cr foundation lain.. tp xjmpa lg mcm luxe ni.. btw, tq seller.. bg free gift.. sepatutnya sy xdpt free gift pon sbbnya sy beli set single.. really appreciate it.. nnti abes repeat lg d sni. fast delivery jgk

  46. ellyz75

    Sgt Puas hati walaupun purchase pertama ??

  47. the_singles80

    oklah..berbaloi..wife suka..layankan jer..sellerpun ok, kurier pun laju buat kerja..terima kasih

  48. wanju104

    Parcel dibungkus kemas..saye suka foundation nie sbb die ringan dan tak bercapuk..tq seller!

  49. kokojellystar

    Received in good condition… Nice packaging… Fast delivery… Tqsm

  50. nasrinnizam

    Penghantaran yg super fast dlm masa 2 hari sja.. full coverage & i luvvv it ???????? tqsm seller..

  51. hartinihajijan

    pakai sikit dah boleh cover byk permukaan.

  52. sofeadaus2014

    pehhh paduu seller, minta tlg tukarkan code, tak perlu cancel tq seller, produk ni mmg padu rugi sape x cuba, tq

  53. nabila85

    Pekat likat but mudah nak applied, Full coverage even bubuh setitik hihi

  54. syazr

    penghantaran sangat pantas..mmg senang pakai..ape pon foundation ni memang terbaik.??

  55. tasnembella

    Nampak mcm sikit je kan dlm tu, tp stakat aq guna dh 2 mggu, duk ambik yg dekat penutup tu aje…and dia tak oily sgt …

  56. jasminxx

    Saya telah hampir 3 Tahun menggunakannya Dan sy sgat berpuas hati dengar kualiti foundation ini

  57. rosnahq

    Thank you so much seller received in good condition..easy to used..really satisfied with the result..TQ

  58. missros65

    Alhamdullilah barang dah sampai dan dalam keadaan yang baik. Pembungkusan yang bagus dan penghantaran pun sangat pantas. Memang best guna luxe ni, elok jer blend ngan muka kita n tidak bercapuk bila berpeluh

  59. feezafaeiza92

    can cover pore and acne<2nd time buy before this only by foundation

  60. batrysya

    Selamat terima dgn baik. Sesuai dgn skin tone sy, senang nak blend, tekstur pekat tapi ringan. Ada fragrance lembut mcm lotion, tapi tak overpower sgt. Lipmatte warna cantik. Recommended utk yg mekap nak ke kerja sbb cpt dan mudah nak apply.

  61. fara.missbulat94

    rg Sampai dgn Selamat Penghantaran sgt Cepat Tq seller Recomended tiada kerosakan brg

  62. leeyafieza

    Barang da sampai dalam keadaan yg baik. Packaging nice. Penghantaran cepat. Memanggg nice foundation ni. Full coverage. Sesuai dgn kulit.

  63. bellazaferra

    best sgt…lepas ni boleh beli lagi…makeup pun tahan lame..lupa nk ambil gmbr time first dpt..excited sgt nk guna…

  64. nasyrina

    Baru first time try. Cuba pakai sikit. Okay. Totally Coverage..

  65. norashiema

    Diterima tanpa kerosakan…terima kasih seller… Terbaikkkk…

  66. syazwanismail92

    foundation luxe ni memang da bomb. seller ni friendly & fast delivery

  67. lilyazeyan

    Memang full coverage la fd ni… Ringan je…memang puas hati…pakai sikit je dah okey…

  68. masyitahh_

    Okay lah pakai banyak sikit baru dia high coverage apapun best pakai thnkyou for the gift jgk

  69. ayrubiatul

    Barang sampai dalam keadaan yang baik… Penghantaran laju… TQ seller…

  70. shareiyna

    Terbaik..ada cuba sikit pakai dekat muka pkai senang lmbit dekat muka..pakai pn rata jak

  71. c_purple97

    Ohmygod….dah sampai dlm masa 3 hari je..and nice gilerr foundation dia,x melekit langsung guys

  72. jasmeraa88

    Tq seller?parcel delivered Mekaseh for freegift yg byk

  73. sitinorma76

    fast delivery, harga berpatutan, 1st time beli dgn seller ni…nnti nak repeat lagi…terbaikkk

  74. waheedaww

    First time nak cuba foundation ni, try apply kat kulit sgt best, xberminyak..tgk rmai yg repeat pkai foundation nie..harap sesuai la utk saya juga..tq seller barang sampai dgn cepat

  75. anita_44

    Sy dh pakai Luxe Fd ni dh 2 tahun lbh. Tp beli dgn seller ni br 2x.. sesuai dgn sy

  76. azura7708

    Penghtran yg cpt. Brg berkualiti tapi harga mampu milik. Berkali2 repeat.

  77. anatasia8379

    Barang sampai complete. 1st time beli tgk iklan promote mcm best je.Try skt td kt muka..nmpk cover elok..texture pun ringan n tak melekit.

  78. asyidakk

    penghantaran mmg cepat giler .. beli ni Sbb emak Yg nk sngt so beli utk birthday gift .. mmg berbaloi sesngt.. Tq seller

  79. zarina24

    Fast shipping. Recommended. Parcel was bubble-wrapped.

  80. ewpmsjei17

    mmg ok..best pakai sb ringan je..bau pun wngi..best best best

  81. nur_iffah_husna

    Barang sampai dah lama . Dah guna and sangat puas hati dgn coverage dia. Recomended

  82. fairuz140300

    penghantran cepat.. Best fd nie sangt smooth.. full coverage. love it

  83. syzawani_

    light weight foudation and easy to apply

  84. ezan1751

    sangat berpuas hati dengan pengeposan yang sangat cepat dan dapat byk freegift.terima kasih

  85. erikaacute

    Sorry takde amik gambar. Fd ni mmg best pakai,ringan kt muka,dpt cover cela2 halus kt muka.cuma kite slp ambik code natural, tan habis muka ku ini..Kena ambik beige. Seller post out laju zass trus sampai 1hari je. Terbaik!!

  86. vanilla_caramel

    My fav fd ever..almost 2 years pakai fD ni..abam JnT pon hantar sampai depan rumah..padahal tingkat 4 naik tangga..rajin dia naik puasa2 ni..terima kasih seller..saya beli ya.

  87. nadia1818

    Ini adalah faundation pilihan saya dari dulu.bile makeup saya just guna faundation ni tanpa alas bedak yang lain.cukup ringkas sesuai dengan sesape yang suka makeup simple but nice…ni stok saya yg kedua..packaging terbaik..penghantran pon cepat dua hari sampai.love sangat!

  88. suryanisiron

    Thank you seller….,tak tunggu lama……puas hati memang cover semua hitam-hitam…siap bagi free gift recommended

  89. nurmastura017

    Saya mmng suka pkai foundation luxe.. Jimat. Hri tu beli pon ada lagi tpi yg ni nk buat stock sbb ada promo je tmbh pulk bnyk gift

  90. ameraayza

    Foundation best sngt and bau wangi?full coverage sngt?.penghantaran sngt laju?tq seller

  91. norazlianimad

    Semlm order hari ni dah sampai.foundation luxe ni senang nak pakai..memang sangat berbaloi…tq seller..terbaikk

  92. sitiain_bubble

    Packaging cantik Delivery laju. Tak sabar nak try this one. Sebb viral teruk. Hahaha. If ok. I repeat

  93. aetieysiti

    Alhamdulillah barang sampai dah! Thankyou seller. Tak sabar nak guna

  94. anishjtamby

    full coverage mmg dah lama guna luxe foundation ni x mengecewakan, Memang berbaloi beli dgn seller ni dapat banyak free gift…luxe fd mmg ok suka sgt

  95. aina9192

    Seller bagus …sgt mmbantu… penghantaran pon laju…lepas ni blh repeat lgi…siap ade free gift lg tau…thanks seller… recommended!

  96. zshvee

    Item received in good condition. Beli tengahari semalam, petang post harini dah sampai. Within 24 hours. Good job seller

  97. nrizzti27

    Penghantaran laju! Packaging mantap. Texture pekat tapi ringan bila dah apply satu muka. Best sangat. Full coverage. Tak payah dah apply concealer. ????????????????????????

  98. hajarfaried

    Serius love teruk! 1st time try.. Mmg cover hbs. Brg smpi dlm keadaan ok.. Cume brg sangkut dkt jnt so lmbt la dpt brg..but its ok. Apapun, syukur alhamdulillah semuanya baik2.. tqsm seller..

  99. junnjunaidahhashim

    Saya memnag telah lama menggunakan Foundation Luxe dan sgat berpuas hati menggunakannya. Telahbrepeat 3 kali.

  100. alinmadin

    reamy. Senang tepek dkt muka, letop letop full coverage dah sampai. Banyaknya freegift. Suka sangat

  101. dylafadyla

    Item received in good condition. All item received as ordered. Fast delivery. Also Thank you for the free item. Since it’s free item don’t expect too much. Again thanks seller. Did not try yet. But, If the product goes well with my skin. Then will repeat again.

  102. aniznadiya87

    Trusted seller Pos mmg cepat. Puas ht???????. Mmg tutup parut2 coverage mmg A

  103. cikta1309 (verified owner)

    Safely arrived in good condition. Neat wrapped with bubble wrap

  104. rm280197

    Alhamdulillah.. Laju sampai.. Semalam order, hari ni sampai.. Terbaikk.. 1st time try foundation ni

  105. johaira78

    Penghantaran sngt cepat harga berbaloi akan repeat order lagi nnti tq seller

  106. has889

    Best sgt pakai foundation ni….puas hati sgt…blh beli lagi lepas ni

  107. mizemaameera82

    Tq.. thnx alot….. Besssttttttt…..Luv it.

  108. nabilahrashid13

    Penghantarannnn cepatttt berbaloii dengan harga , fodtion pun tiptop

  109. aisy_ahs

    Fast delivery ????..thank youuu…Fast delivery ??

  110. sitinoorops

    Always be my favorite fd

  111. marhainiaini

    Lawa giler foundation ni..Foundation yg sgt bagus..

  112. zana7100

    good to cover dark spots.This is my second order.

  113. affar98

    Wahhh… Tq saller ?? brg smpai dgn cntikkk?? mmg puah haty ??

  114. nofidayurazi

    Hi seller..done received for item.. Thanks …love it. .we will repeat again..thanks yaa…sgt2 coverage skin…love

  115. ainiebalduresources

    Alhamdulillah brg dh sampai. Sy dah guna pun mmg best full coverage. Kulit nmpk cantik n sekata.

  116. nnajwahalim

    trima ksih byk sis bg freegif.smga sihat,prniagaan mju jaya,dprmudahkan urusan dnia akhrat,InshaAllah.Aaamiin…

  117. arifryan87

    Produk bagus..pos sampai cepat..wife suka..cuma tulah tak dapat blusher..tulis kat situ dapat blusher..apapun terbaikk

  118. azirahjirah

    fast delivery… value for money… suka suka suka… sebab foundation x melekat dekat tudung….

  119. zurinahamid_

    memang sesuai dengan semua kulit, Sampi jer terus test mmg terbaik lahh? thks sellers next time order lagi

  120. 99misliah

    Barang dah sampai cepat dan pantas.. saya dah cuba pakai memang terbaik texture dia..pakai sikit dah nampak kesan..saya suka sangat?..tak sia? saya beli…tq for freegift n tq seller..

  121. husnasyafiq92

    Barang selamat sampai… Best pakai foundation ni… Texture pekat dan rasa ringan ja kt muka bila pakai

  122. jcrachel2171

    Received today in good condition.. all items

  123. marianamazni

    Terbaik sangat foundation ni. Pakai sikit kat muka dah boleh tutup parut jerawat. Semua okay. Thanks for the free gift. Boleh repeat order lagi nanti.

  124. izatyhanim

    fast delivery, good seller, good product quality, like it very much

  125. aziansudin

    tutup semua bintik Penghantaran cepat pembungkusan kemas kualiti baik.terbaik

  126. ashifin

    Good product quality. Good value for money. Safe packaging.

  127. neina1004

    Dh try. Full coverage dan ringan bila pakai..

  128. anawee8

    full coverage, Maaf takde kaitan. Sy belikan untuk akak ipar. Sy pon mmg pakai fd nie. Almost 2yr. Terbaikkkk. Suke sangat

  129. chentastamaria

    Produk bagus. Will repeat order soon. Terbaik.

  130. es_legacy

    Sesuai utk di pakai hari-hari.. mak2 yg sibuk dan bekerja sgt sesuai.. dap2 je dh cantik..

  131. lz_empire.shop

    Penghantaran pantas ..brg dibungkus dlm keadaan baik

  132. mikhaelrayyan

    Alhamdulillah, brg sampai dgn cepat..wrapping terbaik dan paling best foundation mmg superb kualiti..thanks seller..nnti habis kita repeat balik..ni rasa 1st jumpa foundation yg besttttt sgt..sumpahh..u olls yg ada skin prob tu pakai ni xde laaa muka nampak oliy mcm baru lepas goreng muka..cayer laa

  133. hanizahfasli80

    Saya suka..dah lama nk beli…????

  134. natsyaann

    Try sapu foundation sikit dekat tangan, alhamdulillah tak salah pilih foundation..sesuai dgn warna kulit.. Sapu guna jari je, senang nk pakai

  135. emysya

    Im so so so happy! Brg sampai awal tepat pada masa nya.. Tq so much seller! Fast response.. Mmg terbaik! Balik mys i akn repeat order lagi ok…

  136. emaabadi8381

    Wowwww…semalam order arini sampai terbaik la..first time nk try harap ok..tq seller???

  137. najwa1007

    barang dah sampai dalam keadaan elok sgt .. wrapped tebal sgt , dah try mmg lightweight sgt fd dy .. tk rase mcm pakai fd

  138. azbiesaplie

    Selamat sampai.. penghantaran pantas packaging kemas. brg dlm keadaan baik.. brg cantik harga pun berpatutan.. boleh la beli lagiiii.. jom la pakat2 beliii brg baik. Rega baikk.. kualiti baikk.. semua baikk.. ??

  139. szyawani

    Best full coverage foundation, first time cuba terus jatuh hati!

  140. shielazul87

    Thank seller..good quality…and good service…so good to purchase..cheaper..thank you seller

  141. aishriena

    Barang semua sampai dalam keadaan sangat baik. Dan delivery pun sangat pantas. Foundation Luxe ni memang best sangat. Sgt full coverage dan tak perlu pakai concealer lagi.

  142. ainiyyy

    Mmg sesuai dgn kulit muka saya . Fav fd ??

  143. azinrah

    2nd time beli produk ni. cuma dr seller lain. Good produk, serasi dgn kulit. Tambahan utk jenis yg malas nak makeup lelebih

  144. hafiez_yun87

    berbaloi eyh beli dengan harga

  145. dayangbanggau

    Good product and the variation I choose was perfectly fit with my skin tone, I used a little bit of this foundation, surprisingly it does full coverage

  146. lindameriak76

    Barang sampai dengan sempurna Dan pantas…trima kasih sellers

  147. rizaitullizabohari

    Sangat best & tak melekit langsung.Penghantaran yg cepat, pembungkusan yg sgt kemas dan dapat dalam kedaan yang baik.

  148. amirulfara807

    sampai sabah dalam keadaan yang baik.. kotak pon elok.. terbaikk..terima kasih ye..smoga dmurahkn rezeki

  149. 7821634a

    ringan and fully coverage, Sangat cepat penghantaran. Sehari dan sampai. Cepat seller buat kerja, siap dapat banyak gift

  150. lylyanaahmad

    Terbaik… Saya suka… Terima kasih… Memang bagus…

  151. salinamph0406

    Best foundation setakat ni .. sesuai dgn kulit. Good service by seller.. thank you seller.

  152. suhanakhai

    Tq seller. Received items in good condition and really love the foundation. Sure will repeat order

  153. yumiefana

    Alhamdulillah sampai dah…seller respon n pos dgn cepat..tiada leaking or kerosakan..dah try..best sangat..soft je muka..nampak glowing wlaupun first time cuba..thank recommended..foundation terbaik setakat ni try

  154. noorsalawatiabas

    Nie Kali kedua rpt brand ni..best2.. ?????? tqqqq free gift

  155. hazianabubakar

    sangat ringan dan senang bland. terima kasih utk free gift

  156. hazinadiana

    baru pakai sebelah muka dah npk wahhhh lain sgt ..dia punya foundation mmg best sgt cepat kering lembut jee wangi pulak tu best ..warna mmg pekat likat

  157. aa_collection89

    ok lembut dan ringan. tahan luntur.. best jugak

  158. farahrzali

    My mom suka, thank you! ?? Nanti boleh repeat order kat sini lagi

  159. lindameriak76

    Barang sampai dengan cepat dan paking pun bagus.. Terima kasih seller

  160. ninasyazwana97

    Terbaik dear… Laju je sampai?? items completed ?? colour lipstik comel, jenis matte tp ringan ?? foundation pulak, mmg matte,??. Love it so much.. Mesti repeat order bila dah habis ni???? thank u so much dear??????

  161. amyrazainal

    Mak love dengan fd nie ye .. tq nanti nak repeat utk set ??

  162. abbymoonrose

    First time cuba foundation ni, ringan kat muka mcm x pakai pape dan betul full cover. Jarang suka dgn foundation yg dh dibeli sblm ni, luxe foundation ni ok saya suka. Yg ni rekemen.. cuma colour agak gelap sikit dgn saya…

  163. perkhidmatankeranionline

    Selama ni pon memang guna luxe…saller and jnt kuala tahan the best…penghataran pantas.

  164. mekraa9567

    dh smpai pagi td . alhamdullilah..terima kasih.. packaging elok semua . Penghantaran pntasss.. dpt free gift yg sama. tq tq.

  165. lmawarda67

    Barang sampai dalam keadaan baik, penghantaran pantas.. Terbaik seller

  166. suhaila1976_

    selamat sampai..post out laju.. produk pun sy dh try pakai.. mmg superb.. tq seller..

  167. arabby90

    Awesome and superb ???? Texture foundation really soft and not sticky ????

  168. hidayah8870

    Best pakai foundation ni.. Highly recommended, guys!

  169. cekdaaini93

    brg smpai baik..foundation tekstur ringan..wrna ssuai dgn kulit sawo mtg..free gift tbaik..seller cepat..pantas..tenkiu

  170. ronrio

    So very fast shipping. This is my 2nd buy.

  171. rubydd71

    Barang diterima dgn selamat bersama 4 free gift yg dijanjikan..terima kasih.

  172. nocknie

    Oh….so happy with the free gift!! The foundation also looks good on my skin. Thanks!!

  173. wrohani

    botol ke tiga dah ni luxe. best sangat foundation ni. penghantaran pun laju. tq

  174. ma_lini

    Gorgeous!!!!!selesa sgt.tak perlu pakai bedak.cukup luxe je.sesuai utk sy yg x suka makeup.

  175. amirasariyati

    Mmg pakai lama dh.. Cuma ni frst time beli kt shopee…mmg trbaikkk fd ni.. Bkn stkt fd je bila pakai dia merawat skli.. Parut2 hitam jdi pudar.. Blh pakai hari2 tk jdi mslh….klu nk pakai dia bg nk glowing muka pakai dgn primer okaya dgn argan oil dri okaya jgk trbaikkk..

  176. ashifin

    Good product quality. Good value for money. Safe packaging.

  177. suezan1976

    Cantik berbaloi beli tak rugi saya suka saya gembira

  178. cidahrizqi

    The best foundation ever! Banyak kali dh repeat oii . Serious talk . Tak bercapuk! Sgt best dan Terbaikkkk

  179. imazahima

    Best pakai ni..nk bli lg la pasni..x perlu letak byk2 dh cover semua

  180. nurmuniramohammadbashir

    Texture foundation lembut dan ringan

  181. hanisdiyana1996

    pekat dan ringan di muka, full coverage.. no need concealer

  182. izzahkhaleeda2498

    Sukaaaa sangatttt produk ni

  183. 853ex1c0ks

    Nice foundation and fall in love

  184. aini5275

    Fd yang tahan lama

  185. poleyn

    Thanks for the free gift..i like

  186. anney99

    Suit for my colour skin tone

  187. shahizah89

    I hv use it for 1 year and definitely didnt change to other brand.. the best ever

  188. aziaain

    memang foundation yang paling best penah pakai. senang untuk ratakan dekat muka… tidak bercapuk… tahan lama dan full coverage.

  189. emma9675

    Barang cepat sampai.. dan semua nya ok.. tq seller.. boleh repeat order lg..

  190. syiylana

    Saya kwan kepada buyer, mmg recommended. Texture lembut sesuai dgn muka, best lah. Kawan sy happy!

  191. ainanajwa1254

    Second time use this product.. very good item.. First time shopping with this shop.. very happy coz fast delivery.. im very satisfied.. will repeat again & again.. Tq seller

  192. mishamdnor123

    Taktahu dah berapa kali repeat. One of the best foundation sebab best gilaaaa

  193. ratnahenah

    Super fast delivery from seller. Saya memang suka fd ni elok je full coverage. Thanks seller bagi free gift ??

  194. syazahana

    Best sgt..ringan mcm xde letak ape2 pun kat muka..

  195. yumiko6262

    Coverage foundation ni best sbb blh tutup habis parut? dekat muka

  196. zasweet

    Barang baik, penghantaran laju, bungkusan selamat, and harga berpatutan….. thank you seller. Saya beli ye, thank you free gift

  197. nadirayati

    Mcm kalis air. Tak perlu pakai compact powder pun dah ok. So far baru try dkt tgk n muka sikit

  198. annrinawahab

    love terukkkkkk , tak pakai concealer apa pun. gambar tu without filter without edit ke apa mmg raw so boleh nampak kan dia smooth je

  199. ggdyang

    Semua okayyyyy.. syantikkkk sgt ?????? rasa berbaloii beliiiiiiii

  200. khasyaf

    melindungi parut2 jerawat dan jeragat…love sangat

  201. azmainiabdulghani

    Foundation nya best, full coverage tak melekit, boleh pakai foundation tanpa letak bedak..puas hati, kaler lisptick cantik

  202. munirahrashid

    Love these..fast delivery good product..shalit sikit pon dah oky Suka…..suka..sukaaaa….sukaaaa…sangattttttttt…

  203. saadnorwahida

    Wow sangat cepat sampai..order semalam, hari ni dah sampai terbaik

  204. atieyy__

    Terbaik penghantaran pantas . Yang penting ori . Terbaik terbaik

  205. hanawhite

    Dah try , dan memang full coverage,

  206. fatinizaty

    Foundation berserta free gift, yayy the seller is very good, harap cantik la boleh cover semua pakai foundation ni. Let?s give a try!

  207. hanimadue

    Received with thanks..Wrapped well..tq seller

  208. afiqahrusni

    Pakai sikit pun dah cukup tutup jeragat bekas2 jerawat.ringan dekat muka.lepas pakai ada effect glowing.tak rugi beli.makeup remover pun best.free gift ada 4

  209. nanaidayu

    Alhamdulillah, barang dah sampai dengan selamat..banyak kali dah repeat..x penah mengecewakan.. TQ seller!

  210. aniszalikha

    the texture is soooo easy to blend and it feel very light on skin, good coverage and finishing makeup nampak gebu

  211. nurizatati65

    Pengguna setia foundation luxe ni mmg besttttt

  212. shakinaismail

    Dah sampai yeayyyy. Botol kedua pakai saya pakai tapi ni first time beli kat sini

  213. unn1ic3cps

    Memang minat pakai foundation ni, susah nak explain. Try sendiri baru tau, addict selamany sis2 sekalian

  214. enieyden

    overall okay??. just look nice and tak bercapuk.. recommended

  215. nurul nadia

    parcel sy pun dh smpai…best pakai..betul mcm ape yg dikate..love sgt…🥰

  216. tikumpun88

    Sy baru je order… best dia punya texture….😍

  217. s.nadiah__

    boleh menutup parut jerawat dan hitam dibwh mate yg mcm panda ni 🐼😢Pertame kali gune “Luxe Perfect Cover Foundation” mmg terus terpukau😮🔥Mmg sesuai sgt utk yg malas makeup mcm sy tpi nk cantik hehe

  218. syzniafqh

    sangat elok untuk cantik sekali merawat muka 🥰🥰 💝🤪🤪sekali tepek je dah boleh cover seluruh parut parut jerawat yaa uiii sangat menarikk yaa produk luxe nii 🤪🤪🤪 dan sekaligus dapat memberi keyakinan pada saya yang ade masalah kulit untuk keluar

  219. suhaila.rmz

    sebelum ni x pernah cuba apa ii pon make up selain luxe .. first jatuh cinta pon sebab tengok ghamai sangat dok viral 😍 tambah ii lagi hat tiktokers dok try lagi la oghang kata apa aura dia bertambah yakin nak try ,, tau ii plk kata semua jenih kulit buleh pakai lagi la yakin 😍 saya oghang uatagha peghelih 😁

  220. nuraliyasyahirah

    Luxe foundation memang terbaik sgt🥰😍..foundation yg sy sgt suka sbb dpt merawat masalah kulit jerawat dan dpt menutup cela di wajah, terima kasih @luxeperfectcover sbb keluarkan produk ni yg meyakinkn wanita kekal cantik dan jelita🥰 sy telah guna Luxe Foundation ni dari tahun 2019 sehingga sekrg…setia kn 🤭

  221. cikpuanadriana

    Luxe memang terbaik utk perempuan yang ingin kekal cantik dan jelita

  222. amirajaapar

    semudah abc,calit2 LUXE parut2 jerawat terus tak nampak…tak perlu bedakpun dah nampak WOW sgt kesan dia…pergi kerja try pakai, Malu bos tegur,kenapa nampak lawa sangat…😂terus tak pakai dah pergi kerja,takut suami cemburu…penangan dia bahaya oiii…yang belum cuba,harus cuba…

  223. tyqa_nurul93

    in love gile dgan foundation dy,mmg serasi dgan kulit muka sya.. prtme kali pkai tros jatuh cinta dgan set luxe nie.. tq luxe dh menjadi pelengkap seri wajah sya 😍

  224. nisansrna

    memang dah jatuh hati dengan produk luxe ni 😫💗!!! sebelum ni memang asyik tukaq tukaq fd, tapi lepas jumpa fd luxe memang tak tukaq dah 😍😍😍!!! Calit sikit ja dah full coverage fuhh jimat habess!

  225. sitizzz_khn

    Rasa ringan je pakai dekat muka love teruk sangat dengan foundation die💕

  226. luvukthi

    foundation dia mmg coverage gile blh tutup segala parut jerawat dan jeragat yg seronok sngt bila pakai muka tk terasa berat , dhla waterproof😭💟cinta sngt dgn luxe ni , foundation ni saya dh pakai hampir 7 bulan

  227. eliyafarhnah

    suka pakai luxe sebab full covarage gilee 😍😍😍 tak pernah tak fall in love & skin nampak elok , cantik sangat sangat ❤️

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *