Sale!

Set Berseri Raya

(31 customer reviews)

RM139.00

Luxe Foundation + Luxe Setting Spray + Luxe Blusher + 3 Luxe Freegift

Code Luxe Foundation

Beige, Natural, Tan

31 reviews for Set Berseri Raya

  1. katthanksgo

    Nice packing save.X pecah..X tumpah ringan ..covering all of you in…LUXE PERFECT COVER FOUNDATION

  2. nornaningsih

    Wehhhhhh… Tidak rugi beli… Berbaloi sangat… Foundation fully coverage yang paling best.. tidak rugi beli .

  3. amyliame

    Ini 2nd time saya beli dgn same seller. Last time saya ambil beige color dan kali ini natural . Memang sgt puas hati dgn produknya. Pakai sikit tp boleh cover the whole face . Will repeat order lg

  4. suezlen

    Alhamdulillah parcel da dapat
    Betul laa ne mmg coverage
    Sampai ja tadi terus try
    Lawa siot kulit muka
    Tq seller
    Packaging pun mantap

  5. maizatulakmalshahar

    Barang dah selamat sampai.

  6. aliaathira95

    yeayy dah sampai. this is my second bottle. suit my skin well thats why repeat. thank seller

  7. hidayah9819

    I wear the foundation for 8 hours! Even thou i had oily skin at T-zone especially nose area, the foundation not cakey at all! Im in love with this luxe foundation and recommend. Big thumbs up

  8. tulippufff

    Berbaloi untuk dibeli, tertutup segala cacat cela di muka

  9. ninaaboy2233

    parcel safely arrived
    items received in very good condition
    TQ seller

  10. lieyna_aa

    The foundation is full coverage

  11. nurliyanamatdaut

    Tq seller..will buy again..fast delivery..luv it.tqsm

  12. syada92

    Alhamdulillah barang dah sampai.. Seller post out sgt cepat..

  13. eyta17

    Foundation pekat & pkai sikit je dh boleh cover 1muka.. before ni pakai marykay pun bagus juga tp compare mmg luxe pekat testurenya.. insyallah akn repeat lg nnti

  14. faiznaadarwishdaiyan

    Smooth jer pakai kat muka,terbaik….terima kasih

  15. hidayahti90

    Baru try kat tangan.. Macam best la.. X sabar nak makeup guna produk ni.. Pembungkusan bagus balut satu² guna bubble wrap..

    Thanks seller!!

  16. nurinawin_

    Fav. foundation. 4x beli luxe ni. sebab ringan & full coverage.

  17. yanaleao

    Barang diterima dlm keadaan baik memang puashati Beli foundation ini dah Kali 3.lembut senang blend

  18. queeenzaradsaa

    Texture: ringan and mudah blend
    Coverage: full coverage
    excited dapat je terus try. xperlu pakai byk pakai 3 titik kat sebelah pipi terus dh blh cover sebelah muka. tertutup terus pori sis hehe. sangat puas hati. xcapuk

  19. fazuany

    Texture: soft
    Safely arrived.. nice packaging.. superfast.. everything is perfect & ❤️ it.. Tq seller

  20. missy_gorgeous

    Beauty Effect: smooth texture n full coverage.. not sticky
    Packaging: secure wit bubble wrap
    User Tips:
    Worth the money.. 2nd time bought this
    Feels confident using this
    The best soooo farrrrrr..

  21. yenui akmal

    Memang terbaik puashati ringan tak melekit.lps ini blh order dkt website ini lagi.siap dpt free gift.⭐⭐⭐⭐⭐nasib baik la cepat sampai blh la pakai cepat

  22. marlinajalil

    Penghantaran agak cepat & ke sabah dlm masa 2/4 hari. Semua dlm keadaan baik. Tiada apa2 rosak. Kali ke 2 guna foundation luxe. Item lain tak pernah try. Tq utk free gift. Thank you seller

  23. hinata34

    the foundation is high coverage, the lipmatte lipsticks colour so pretty

  24. idora87

    Fast delivery. Semua barang di wrap with safety n bubble wrap. Get many free gift.first time try this foundation hope sesuai utk i. Tqvm seller

  25. aaina.aalya

    mekup nmpk kemas sbb fd nie bila sapu dia tetap nmpk cantik

  26. nanisofea

    Received in a very good condition dpt 5 free gifts. Alhamdulillah thank you seller. Smoga dmurahkn rzeki slalu.

  27. inarahusin

    Alhamdulillah Selamat sampai..penghantaran sgt laju. ..1st time try product luxe nie dah mcm jatuh cinta..texture foundation halus..coverage menyeluruh..nt dah habis bleh repeat lg..tq seller high recommended website..⭐

  28. julaiha majid

    Barang dah sampaiTerbaik la.. Semalam order, ari ni dah sampai
    Pembungkusan yang kemas dan bubble wrap..
    Dah banyak kali saya beli dalam website ni, memang terbaik..kalo nk beli FD luxe memang saya akan beli dgn website HQ ni.
    Tqsm seller

  29. nuna hijrah

    Sebelum ni pakai beige color dah 2 bekas habis… mmg best.. saja nak try natural kot kot lagi kena dgn muka. Postage laju sampai. Thanks for free gifts.

  30. alicevan

    Thank you.. Brg selamat sampai.. Terima kasih dgn free gifts.. Sy pengguna luxe dan repeat order hanya dgn luxe sbb dia smooth and sikit jak calit dkt muka terus kemas..

  31. jiha kamarudin

    Horey2barang dah sampai. Penghantaran yang sangat2 pantas, order semalam ari ni dah sampai.. Pembungkusan yang kemas, bubble wrap.. Terbaik

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top