Sale!

Set Berbaloi Raya

(36 customer reviews)

RM99.00

Luxe Foundation + Luxe Blusher + 3 Luxe Freegift

Code Luxe Foundation

Beige, Natural, Tan

36 reviews for Set Berbaloi Raya

  1. Saliwati Binti ismail

    Saya dah guna foundation luxe hampir 4 tahun sememangnya sangat best dan terbaik

  2. Saliwati Binti ismail

    Foundation luxe TERBAIK saya guna

  3. MONALIZAWATI BUJANG

    Best nya..tak sabar nak cuba.

  4. nurinawin_

    Fav. foundation. 4x beli luxe ni. sebab ringan & full coverage.

  5. salawatimohdsom

    Sy mmg pkai foundation ni habis je repeat lg.. Mmg sesuai dgn muka x berminyak, x melekit dan x kene kat tudung.. Overall tip topyg paling best penghantaran Sgt lajus selaju seller buat kje.. Tqvm

  6. lil.syamimi

    laju je dia post barang , barang pun sampai laju gile , banyak free gift !!

  7. bellaqayyum

    saya puas hati dengan full coverage foundtion luxe sumpah ringan dan tak melekit…paling best

  8. shazwaniaizat

    Product yang sangatbnbest..texture ringan je.. fully coverage! Penghantaran pun cepat..

  9. fatimatto8870

    Barang sampai dalam keadaan baik. Tiada sebarang kerosakan berlaku. Berfungsi dengan baik. Sangat berguna. Mmg full coverage. Tutup jerawat n cela semua. Sapu nipis pun dah tutup semua. Akan repeat lagi nnti.

  10. salwaali1

    Ok sangat.. full coverage. Ringan di muka.

  11. nuratikahmsolha

    Walaupun pricey, tapi sangat puas hati bila pakai sbb dia memang full coverage foundation. Calit sikit je pon boleh cover 1 muka. So ni yg botol ke 3. Memang approved foundation ni

  12. rafedahsalim

    My second time buying this foundation..comfortable for my skin

  13. rohanibasran

    tq seller. Dah banyak kali repeat. Foundation yg memang terbukti terbaik

  14. nurhanisahcg

    Finally dah jumpa foundation yg sesuai dgn i yg jenis tak suka makeup tebal tp nk cover cela2 yg Ada dkt muka I pakai tak tebal, pakai sikit je mmg dah cover satu muka n nmpk neutral n fresh. nk remove pun mudah. Coverage: 10/10

  15. yull_99

    Texture: sangat bagus
    Coverage: full coverage
    Best sangat pakai.. letak sikit je dh cover 1 muka

  16. kaklongaida1980

    Alhamdulillah s’pai sudahhh..belum cuba lg produk ni…tgk dlm FB IG cam menarik…br nak try pakai…harap boleh cover parut jerawat…tq seller

  17. azbiesaplie

    Coverage: Bagus
    Texture: Bagus
    Packing yg kemas,penghantaran cepat Mmg sgt2 puas hati Akan repeat lg lepas ni Saya suka⭐⭐⭐⭐⭐

  18. nananyeong03

    Texture: Easy to blend
    Coverage: Great
    Dah lama nak try foundation ni. Memang puas hati..coverage bagus and I takyah pakai concealer lagi kalau pakai foundation ni.
    Tahan lama pun okay..susah nak cakap cuz I berkerja tpt panas dan senang berpeluh tapi so far dia lebih tahan dari foundation yg I pakai before this.

  19. shimajbflyers

    Barang sampai cepat ..barang semua baru ..sya pengguna luxe ni bertahun..darpada muka breakout dia bantu merawat muka tutup semua parut..make up tahan sampi mlm

  20. fanazulkhairi96

    Dah try my mom punya ohh best giler , so i pun beli lah sendiri sebelum kena bising ehh hahah. Yeszza full coverage tahan sampai malam muka glowing

  21. ohioezzan

    Texture: okey
    Coverage: full coverage
    Tq seller…i like it❤️❤️❤️❤️❤️

  22. hidayah317

    Beauty Profile: looking natural
    Beauty Effect: good
    Usage Experience: easy to use
    Memudahkan untuk saya bersiap dan menjimatkan masa.

  23. zuwainahmohdkamal

    Barang selamat diterima..dibungkus dengan baik..first time try foundation ni..serius memang best..fully coverage, tak bercapuk, tak perlu compact powder dah..

  24. kimturtlerabbit

    dont know la sbb ni my mom punya i tolong belikan ja sbb dia suka kan dah dua kali dah beli kat sini item arrived safely good quality

  25. yunyus85

    mmng terbaik foundtion ni..ful cverage..smooth je bila pkai..bwak bsukan pon x bcapok

  26. anysmohdanuar

    Packaging: packaging elok
    Usage Experience: full coverage.. texture sangan ringan mcm x pakai apa
    Beauty Profile: natural
    Love… igt kan salah pilih code sbb natural nmpk mcm gelap dgn skin kita but bila dah apply dkt skin rupanya ssuai xgelap pun..

  27. azmanabu

    Usage Experience: ringan n full coverage
    Delivery cepat Dan bnyk free gift tq saller

  28. anee.mohamed

    Coverage: full
    Texture: ringan
    2thn guna…xmau tukar yg lain

  29. ayumaz791

    Pembelian yg dah ke berapa kali.Suka betul.Texture dia pekat so pakai sikit dah cukup.Jimat.Paling best boleh tutup permukaan ‘bulan’ kat muka

  30. rohanibasran

    Terima kasih seller. Barang diterima dengan baik dan penghantaran yg cepat.

  31. katthanksgoes

    Coverage: all of full sesuai.
    2-3 kali repeat,mmg sudah biasa pakai..sgt ringgan dan natural Beauty..

  32. shilajalalin

    Rasanya dh 2x repeat sini & 2x gak repeat dkt page.. mmg best gila luxe ni. Full coverage, tak bercapuk, senang blend..

  33. mysaramustafa23

    Beauty Effect: full coverage, cover dark circle and flaws

  34. sitiaishah1966

    Pantas terbaik.. semlm order ari ni sampai .. tq dear

  35. iffahatikasairuddin

    Texture: mmg in love dgn fondesen die dri dluu
    Coverage: full coverage okayy

  36. mazura7

    Texture: Best
    Tq seller ,brg dah smpi. First time pkai ni ,terus jatuh cinta u…barang terboekkkkkkkk.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top